Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Huren in De Groene Kaap

Stoer en groen wonen in De Groene Kaap op Katendrecht.

Wil je wonen op Katendrecht? In De Groene Kaap komen binnenkort maar liefst 65 stadswoningen en 291 appartementen beschikbaar. Schrijf je in als belangstellende via de projectwebsite en ontvang als eerste bericht over de start verhuur. Zo ben jij helemaal klaar voor de inschrijving die, naar verwachting, later deze maand van start gaat.

De Groene Kaap

De Groene Kaap is een bijzonder geheel van woontorens, gestapelde stadswoningen, binnentuinen, daktuinen en een wandelroute van de hoofdingang tot over de daken. In totaal zijn er 4 blokken met vijf woontorens met een grote diversiteit aan appartementen. Tussen de woontorens in vind je gestapelde woningen van twee of drie verdiepingen. In het midden ontstaat een intiem hofje, aangekleed met weelderige beplanting en sfeervolle verlichting in de avond. Deze hofjes zijn alleen toegankelijk voor de bewoners van de hofwoningen en zijn met een poort af te sluiten.

Een woning die bij je past

Door de bijzondere vorm van De Groene Kaap is er een grote variatie in oppervlakte en in de indeling van de woningen. De 356 huurwoningen zijn twee-, drie-, vier-, en vijfkamerappartementen, penthouses én stadswoningen verdeeld over drie blokken. Om het overzichtelijk te maken zijn de woningen in vijf hoofdtypes opgedeeld.

De Groene Kaap heeft misschien wel het meest gevarieerde huuraanbod van Rotterdam!

In De Groene Kaap heb je dus volop mogelijkheden om de woning te kiezen die bij jouw leefstijl en levensfase past met woonoppervlakten van tussen de 48 en 166m2. Naast zeer ruime stadswoningen komen er ook kleine tweekamerappartementen en grotere stadsappartementen met drie, vier of vijf kamers. En wil je wonen op een hoger niveau, kies dan voor een topappartement met een fantastisch uitzicht over het water, de stad en de groene oase die De Groene Kaap rijk is. Want met haar groene hoftuinen en daktuinen maakt dit bijzondere project haar naam helemaal waar. Naar verwachting zullen de woningen eind 2020 worden opgeleverd.

Levendige buurt

De Groene Kaap combineert op het populaire Katendrecht een levendige buurt met het beste dat Rotterdam kan bieden. Zoals het omringende water, de stoere havenarchitectuur, de brede wandelkades en de vele mogelijkheden om te ontspannen. Je hoeft niet ver, want met gezellige buren, het sfeervolle plein bij de hoofdentree en natuurlijk de avontuurlijke rondwandeling met panoramisch uitzicht, kun je ook hier genoeg beleven.

Meer informatie

Interesse? Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht op de website van De Groene Kaap.

Vorig artikel Marco en Liesbeth vielen als een blok voor De Groene Kaap
Volgend artikel Katendrecht: top voor jezelf én je gezin