Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Hoogwaardige huurappartementen in De Statenkoning

Een uniek wooncomplex nabij de Bergsche Plassen in Hillegersberg

De Statenkoning is een bijzonder transformatieproject in de voormalige Christus Koningkerk in Hillegersberg. In het prachtige monumentale gebouw worden 24 moderne huurappartementen gerealiseerd.

Statenkoning Rotterdam

Wonen in een kerk

Ken je dat grootse gevoel als je een kerk binnenloopt? Zelfs als je niet gelovig bent, valt direct de indrukwekkende sfeer op. Die sfeer blijft overduidelijk overeind. Zo blijven de grote traditionele spanten zichtbaar in de woningen, zijn de plafonds hoog en bij appartementen op de eerste verdieping zijn ook de kenmerkende spitsboogvensters, die toegang geven tot het balkon, bewaard gebleven. In de woningen op de hoger gelegen verdiepingen worden cabrio balkonvensters geplaatst, waardoor je binnen enkele seconden van een raam een balkon kan creëren.

Hoogwaardig

De Statenkoning is luxe huren in een monumentaal gebouw dat bij de herontwikkeling hoogwaardig geïsoleerd wordt waardoor alle appartementen een energielabel A krijgen. Daarnaast geniet elk appartement van vloerverwarming, een volledige keuken met inbouwapparatuur en badkamer die volledig wordt betegeld en die standaard wordt voorzien van inloopdouche met thermostatische douchemengkraan, dubbele wastafel met spiegel, planchet en designradiator. Tevens wordt elk appartement uitgevoerd met een hoogwaardig en innovatief ClimaRad ventilatiesysteem, wat inhoudt dat er een decentrale ventilatie-unit met warmteterugwinning in de woonkamer wordt aangebracht en in de badkamer/toilet een afzuigbox.

Interieur Statenkoning

Toplocatie

Woon je in De Statenkoning, dan woon je op een toplocatie. Naast dat het wooncomplex aan een prachtige laan ligt en omringd wordt door groen, zijn ook gezellige winkels op loopafstand. Bovendien ben je met de auto zo op de snelweg en op de fiets zit je binnen tien minuten in Rotterdam Centrum. Ook Station Rotterdam Noord en de tramhalte aan de Straatweg zijn vlakbij.

Huurprijzen

De grootte van de appartementen varieert van 65 tot 99 m² met huurprijzen van €1000,- tot €1600,- per maand. Elk appartement dient één parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage af te nemen à €75,- per maand. Er zijn nog een beperkt aantal appartementen beschikbaar, voor meer informatie kun je contact opnemen met Ooms Makelaars.

Meer informatie

De Statenkoning is een ontwikkeling van Accresco Vastgoed uit Rotterdam. Kijk voor meer informatie op www.destatenkoning.nl.

Luchtfoto Hillegersberg
Vorig artikel Spelen, shoppen en borrelen in Hillegersberg-Zuid!
Volgend artikel Unieke kans op wonen in een monument