Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Hier heb je ‘m: De Maasbode!

De verkoop gaat deze zomer van start.

De Maasbode; 94 nieuwe woningen in de wijk Cool. Topfloors, een tweelaags penthouse, van waaruit je rechtstreeks de Witte de Withstraat in kijkt.

Nieuwbouwproject De Maasbode in Cool in de Stadsdriehoek

De plek waar vroeger Maasbode werd gedrukt

Op de plek waar vroeger het dagblad Maasbode werd gedrukt, komt een gebouw met 94 woningen. Jong of oud, samen of alleen, hier zit sowieso een woning voor jou tussen. In De Maasbode vind je City Lofts en Downtown appartementen op de eerste verdiepingen. Middenin het gebouw zitten de City Houses met drie woonlagen. Bovenin vind je de Uptown appartementen en TopFloors, die je een prachtig uitzicht geven over de stad Rotterdam. Waar je ook voor kiest, je woont hier midden in de bruisende stad en hebt alle hotspots binnen handbereik.

Nieuwbouwproject De Maasbode in Cool in de Stadsdriehoek

Wonen in een straat op hoogte

De woonlagen in De Maasbode waar de City Houses en City Villa’s aan liggen, bestaan uit overdekte binnenstraten met 44 eengezinswoningen. Je woont hier in een gezellige straat, met buren. Niet op straatniveau, maar op hoogte! De straten zijn ongeveer 10 meter hoog. Maar het voelt alsof je buiten staat. Door een goed doordacht lichtplan en slimme opstelling van verschillende lampen, wordt het licht van buiten in de straten nagebootst. Het licht in de overdekte straat past zich in de loop van de dag aan. Schaduwen draaien met de zon mee en als het buiten schemert, schemert het in de straten van De Maasbode.

Nieuwbouwproject De Maasbode in Cool in de Stadsdriehoek

Gezinswoningen met terras, midden in de stad

Iedere gezinswoning in De Maasbode heeft een terras. Een gemeenschappelijk pad achter de tuinen verbindt opnieuw de woonwijk die hier is gemaakt. Hier kom je elkaar weer tegen. Ontmoet je elkaar. Leer je elkaar beter kennen. Maar er is meer. De puien in het gebouw hebben bijvoorbeeld heel veel glas. Een open karakter, net als in ‘gewone’ straten. Zo kun je zien of de buren thuis zijn. Naar elkaar zwaaien.

Nieuwbouwproject De Maasbode in Cool in de Stadsdriehoek

Meer informatie

Interesse? De verwachting is dat rond de zomer van 2020 de verkoop gaat starten. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over De Maasbode, meld je hier aan. Weet je al naar welk woningtype jouw voorkeur uitgaat? Maak dan een Mijn Eigen Huis-account en geef je favoriete woningtypes een hartje.

Vorig artikel DOWNTOWN: pre-sale start 18 december
Volgend artikel Ontdek bruisend Cool