Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Laatste fase Het Zuiderhof in Vreewijk in verkoop

Laatste fase van Het Zuiderhof biedt 83 eengezinswoningen

Soms is het geluk heel dichtbij te vinden: namelijk gewoon in Vreewijk. Hier ligt Het Zuiderhof, een nieuwe woonwijk die meteen heel vertrouwd aanvoelt. De eerste bewoners hebben er hun geluk al gevonden. Ligt jouw geluk in deze nieuwe wijk? De laatste 83 eengezinswoningen in Het Zuiderhof zijn in de verkoop. Je hebt dan tot maandag 26 september om 12.00 uur de tijd om je in te schrijven op jouw droomwoning.

Het Zuiderhof in Vreewijk

Vreewijk is een groene wijk in het zuiden van het Rotterdamse stadsdeel Feijenoord. Honderd jaar geleden startte de bouw van het tuindorp Vreewijk en dit karakter is behouden. In Vreewijk staan knusse gezinswoningen in een groene omgeving. Bijna alle huizen hebben een tuin en tussen de huizen liggen prachtige binnenterreinen. Er is veel laagbouw en er hangt een gezellige dorpssfeer omgeven door groen. Vreewijk is aangewezen als beschermd stadsgezicht en de wijk kent bijna 300 (rijks-)monumenten. De gemoedelijke sfeer in de wijk zorgt ervoor dat veel bewoners er voor een lange periode, vaak zelfs hun hele leven, willen blijven wonen!

Het Zuiderhof is in alles heel Vreewijks: groen, gemoedelijk, multicultureel en gezellig. Hier groeten mensen elkaar, ken je de buren en spelen je kinderen samen veilig buiten. Met een breed aanbod royale koopwoningen biedt Het Zuiderhof starters, jonge gezinnen en tweeverdieners alle ruimte. Iedereen is welkom. Of je nu elders in Rotterdam woont en graag je geluk op Zuid zoekt. Of dat je in Vreewijk of Feijenoord bent opgegroeid en graag in je vertrouwde buurt een woning wilt kopen. Voor iedereen geldt: in Het Zuiderhof ligt jouw geluk om de hoek.

Woningtypes in Het Zuiderhof laatste fase

De laatste fase van Het Zuiderhof bestaat uit 83 eengezinswoningen verdeeld over 9 woonblokken. Het aanbod koopwoningen is gevarieerd met 16 Parkwoningen, 57 Tuinwoningen en 10 Delftse stoepwoningen. Kies je voor een Parkwoning, dan beschik je over een riante achtertuin en woon je met uitzicht op het park de Valkeniersweide aan de voorzijde van de woning. In de Tuinwoning heb je een ruime tuin aan de voor- en achterkant van je woning. De Delftse Stoepwoningen hebben een achtertuin en liggen aan een gezellige straat. Welke woning je ook kiest, je beschikt steeds over een ruime woonkamer met open keuken, 2 verdiepingen met minimaal 3 slaapkamers en een berging in de tuin. De prijzen van de woningen variëren tussen de 420.000 en 555.000 euro. Check de woningzoeker voor alle mogelijkheden.

Van pre-sale naar verkoop

Op maandag 19 september om 12.00 uur is de laatste fase van Het Zuiderhof digitaal in verkoop gegaan. Je hebt tot maandag 26 september om 12.00 uur de tijd om je in te schrijven op jouw droomwoning.

Wees voorbereid door alvast je financiële situatie te toetsen door Ooms Financeel Adviseurs met als resultaat een haalbaarheidscertificaat die toegevoegd kan worden aan jouw inschrijving. Zo vergroot je de kans op jouw droomwoning! Maak een afspraak via 010-4248810 of via hypotheek@ooms.com.

Als je je tijdens de pre-sale op jouw favoriete bouwnummers hebt ingeschreven, zijn deze bij ons bekend op het moment dat de start verkoop start.

Heb je je ingeschreven tijdens de pre-sale, maar gaat je voorkeur toch uit naar een andere woning? Wijzig jouw top 5 bouwnummers dan gemakkelijk door in te loggen op je account op onze website en een nieuwe selectie te maken. Zorg wel dat je dit uiterlijk voor maandag 26 september om 12.00 uur doet, want dan sluit de inschrijfmogelijkheid en worden de woningen door onze makelaars toegewezen.

Meer informatie vind je op hetzuiderhof.nl.

Het Zuiderhof
Het Zuiderhof

Soms is het geluk heel dichtbij te vinden: namelijk gewoon in Vreewijk. Hier ligt Het Zuiderhof, een nieuwe woonwijk die meteen heel vertrouwd aanvoelt. De eerste bewoners hebben er hun geluk al gevonden. Ligt jouw geluk in deze nieuwe wijk? De laatste 83 eengezinswoningen in Het Zuiderhof gaan op maandag 19 september om 12.00 uur in de verkoop. Je hebt dan tot maandag 26 september om 12.00 uur de tijd om je in te schrijven op jouw droomwoning.

Lees meer
Vorig artikel Start verkoop monumentale appartementen ZuideR Carré
Volgend artikel Gers! Magazine – Oost west, Zuid best