Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Het Hof van Terbregge: nostalgisch wonen in Hillegersberg-Schiebroek

De online verkoop van het project ‘Het Hof van Terbregge’ in het geliefde Hillegersberg-Schiebroek is gestart.

De online verkoop van het project Het Hof van Terbregge in het geliefde Hillegersberg-Schiebroek is gestart. Het historische schoolgebouw en het achterliggende terrein aan de Ommoordseweg worden getransformeerd naar elf unieke woningen verdeeld over drie woonblokken.

De klaslokalen van het voormalige schoolgebouw worden getransformeerd tot zes loftwoningen met een oppervlakte vanaf 101 m² en prijzen vanaf € 475.000,- v.o.n.. De zeer ruime living, hoge plafonds en authentieke raampartijen maken de woningen uniek. Daarnaast hebben de woningen twee tot drie slaapkamers, twee badkamers en een tuin.

Het schoolgebouw

Aan het binnenhof worden vier ruime, duurzame nieuwbouwwoningen gerealiseerd: De Hofwoningen. Bij deze woningen wordt gebruik gemaakt van authentieke details. Hierdoor sluiten de huizen qua ontwerp en detaillering aansluiten bij de historische school. De Hofwoningen hebben vier slaapkamers, een badkamer en een tuin op het zuidwesten. De tweede verdieping is standaard voorzien van dakkappellen, zodat hier volwaardige verblijfsruimte ontstaat voor bijvoorbeeld een slaapkamer en/of werkkamer. De Hofwoningen hebben een oppervlakte vanaf 122 m² en zijn te koop vanaf € 550.000,- v.o.n..

De Hofwoningen

Van alle gemakken voorzien

Zowel de woningen in het schoolgebouw als de nieuwbouwwoningen hebben een eigentijds wooncomfort. Ook hebben ze hoogwaardige isolatiewaarden en duurzame warmteopwekking met een warmtepompsysteem.

Het huis van het schoolhoofd

Het project kent ook één special: het huis van het schoolhoofd uit 1908. Deze authentieke woning wordt verduurzaamd en volledig gerenoveerd met behoud van oorspronkelijke details. Het huis heeft een zeer ruime tuin en op het perceel kunnen twee auto’s geparkeerd worden. De oppervlakte is 179 m² en verkoopprijs € 795.000,- v.o.n..

Het huis van het schoolhoofd

Meer informatie

De inschrijfperiode loopt van 11 t/m 25 september 2020. Neem voor meer informatie over het project een kijkje op www.hethofvanterbregge.nl. Of neem contact op met de verkoopmakelaars Kolpa van der Hoek Makelaars of Verdoold Makelaars.

Vorig artikel Vergeet de tijd in Terbregge
Volgend artikel In De Kapel woon je in een voormalige school