Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Laatste fase Hefkwartier -X Riverside- is in verkoop

Stoere studio’s, appartementen met cityview en spectaculaire penthouses

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in de allerlaatste fase in Hefkwartier. Fase X. Deze fase bestaat uit stoere studio’s, appartementen met cityview en spectaculaire penthouses! Door de ligging op de hoek van de Oranjeboomstraat en de Nassaukade heb je een fantastisch uitzicht over de stad, De Hef en het water! Hier woon je echt met de stad aan je voeten! Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.

De jongste en stoerste stadswijk

Veel Rotterdamser kun je niet wonen. Want het Hefkwartier is een stukje stad met historie en charme. De geschiedenis van deze plek gaat zo’n twee eeuwen terug. Toen: een wijk voor arbeiders. Mensen die meestal nauw bij de haven betrokken waren. Of bij de bierbrouwerij Oranjeboom. Die was met 200 brouwers zelfs de grootste van het land. En nu: een wijk die een nieuwe toekomst krijgt. Straks telt het Hefkwartier circa 300 woningen verdeeld over eengezinswoningen, herenhuizen, stadswoningen en appartementen.

Het Hefkwartier is voor iedereen!

Het wordt een wijk voor iedereen. Jong en oud. Singles, samenwoners, gezinnen en aanstaande gezinnen. In een paar fasen krijgt het project vorm. De eerste fasen bestaan uit herenhuizen en stadswoningen en zijn inmiddels opgeleverd. Momenteel wordt er gebouwd aan fase D, V, W, Y en Z. Binnenkort start de verkoop van de allerlaatste fase. Fase X.

Alles binnen een kwartier bereikbaar

Alles wat Rotterdam bijzonder of aantrekkelijk maakt, is binnen een kwartier van je nieuwe woning te vinden. Met de auto, met het openbaar vervoer, de watertaxi, met de fiets of met de watertaxi!

De winkels van de Koopgoot. De kramen van de Markthal. Lekker eten in de Fenixloodsen. De finish van de Marathon Rotterdam. Het groen van het Zuiderpark. De exposities in de Kunsthal. De spanning in De Kuip. Het Centraal Station. Kijk zelf maar op de kaart van Rotterdam: 15 minuten of minder, en je bent waar je wilt zijn.

Ook wonen in het Hefkwartier?

Ben jij klaar voor de final? Fase X is de allerlaatste fase in Hefkwartier! Door de ligging op de hoek van de Oranjeboomstraat en de Nassaukade heb je een fantastisch uitzicht over de stad, De Hef en het water! Hier woon je echt met de stad aan je voeten!

Op de projectsite kun je zien wat het actuele aanbod is en je direct inschrijven voor de beschikbare woning van jouw keuze.

Vorig artikel De Dukdalf in Feijenoord geeft ruimte aan huurappartmenten
Volgend artikel Ontdek de geheimen van de Piekstraat en omgeving