Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

De verkoop van 141 appartementen in Glashaven is gestart

Omgeven door water, vlakbij de mooiste plekken van de stad ligt de Glashaven

Een zeldzame combinatie van stadse rust. In Glashaven vind je ruimte en licht aan de ene kant en de bruisende stad aan de andere kant. Voor wie op zoek is naar die balans, is Glashaven een droom die uitkomt.  Wil je een compacte stadsloft, een groot tweelaags appartement, een comfortabel 3-kamerappartement of dat stijlvolle penthouse? Je vindt het hier, in een van de meest veelzijdige projecten in het Maritiem District.

De Vleugel met fijne buitenruimtes en grote ramen

De Vleugel krijgt 37 appartementen, met maar liefst 21 verschillende indelingen. Zo zijn er tweelaagse appartementen met indrukwekkende vides, maar ook compactere appartementen. Alle woningen kijken uit op de Glashaven. De ruime terrassen en buitenruimtes van de appartementen bevinden zich aan de voor- of achterkant, aan de Jufferhof. Door de grote glaspartijen is elk appartement een genot voor het oog van de stadsliefhebber.

Een Toren van maar liefst 106 meter

De Toren is het architectonische landmark van Glashaven, met een hoogte van maar liefst 106 meter. In dit deel van Glashaven is plaats voor 104 appartementen. Er zijn acht typen woningen, variërend van 85 m2 tot 180 m2. Van ruime 3-kamer hoekappartementen tot de droompenthouses helemaal aan de top.

Glashaven Maritiem District - Wonen in Rotterdam

Prettig straatbeeld Glashaven

Dankzij de gunstige locatie staat Glashaven een klein stapje buiten de reuring van het centrum. Toch ben je binnen enkele minuten lopen in de Markthal, de Koopgoot of de Witte de With. Maar ook de Maas en de Erasmusbrug liggen aan je voeten zodra je de deur uit bent. Perfect dus. En over die voordeur gesproken: in een stad die beroemd is om zijn iconische hoogbouw, is de menselijke maat extra belangrijk voor de sfeer. Dat vraagt om lichte, moderne afwerkingsmaterialen die voor een fraai gevelbeeld zorgen. Waardoor het straks extra fijn thuiskomen is in Glashaven.

Glashaven in Maritiem District
Glashaven in Maritiem District

Een zeldzame combinatie van stadse rust. In Glashaven vind je ruimte en licht aan de ene kant en de bruisende stad aan de andere kant. Met de grote variatie aan appartementen, verdeeld over de Toren en de Vleugel van Glashaven. Wil je een compacte stadsloft, een groot tweelaags appartement, een comfortabel 3-kamerappartement of dat stijlvolle penthouse? Je vindt het hier.

Lees meer

Meer informatie Glashaven en start verkoop

Als feestelijke start van de verkoop wordt er donderdag 16 juni 2022 een evenement georganiseerd. Tijdens dit event kun je de nieuwste impressies bekijken, de brochure ophalen, maar ook met de makelaars praten. Dit allemaal op de locatie van Glashaven. Zo kun je alvast een beetje voelen hoe het wordt om hier straks te wonen.

Meer informatie over de Glashaven kun je vinden op de projectsite. Wil je op de hoogte worden gehouden van verdere planning en invulling van het event, klik dan hier.

Vorig artikel Maritiem District is het Manhattan aan de Maas
Volgend artikel Wonen aan de Wijnhaven