Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Glashaven: omgeven door water met het mooiste licht van de stad

November en december 2022 worden er diverse open huis dagen georganiseerd

Glashaven is fijn gelegen in de stad. Tussen de Boompjes met zijn indrukwekkende skyline en het bruisende centrum in. Het is een bijzonder deel van Rotterdam dat is afgezonderd van de drukte, maar toch de levendigheid van een bruisende stad in zijn nabijheid heeft. Voor wie op zoek is naar die balans, is Glashaven een droom die uitkomt. Appartementen met veel groen en licht en een gemeenschappelijk dakterras, in de prettige sfeer van het Maritiem District. Heb je interesse in Glashaven en wil je op locatie in gesprek met één van de makelaars? Of wil je juist in gesprek met één van de financiële adviseurs? Meld je dan aan voor het open huis van 30 november of 2 december 2022.

Wonen in de vleugel of de toren

Glashaven is opgedeeld in twee delen: de Toren en de Vleugel. Deze tweedeling biedt ruimte aan veel verschillende wensen en woonsferen. Zo bevat de Toren 104 appartementen, variërend van 86 m2 tot 180 m2, met stuk voor stuk een waanzinnig uitzicht en praktische indeling. De Vleugel bestaat uit vijf verdiepingen met 37 verrassend ingedeelde, veelzijdige appartementen. In Glashaven is plaats voor deelauto’s en er zijn 60 parkeerplaatsen voor bewoners.

Bekijk in de woningzoeker de verschillende mogelijkheden en kom erachter welk appartement het beste bij je past.

Glashaven Maritiem District - Wonen in Rotterdam

Prettig straatbeeld Glashaven

Dankzij de gunstige locatie staat Glashaven een klein stapje buiten de reuring van het centrum. Je wandelt zo naar de leukste hotspots van Rotterdam, zoals de Markthal, de Koopgoot of de Witte de With. Maar ook de Maas en de Erasmusbrug liggen aan je voeten zodra je de deur uit bent, net als de tram en metro. Perfect dus. En over die voordeur gesproken: in een stad die beroemd is om zijn iconische hoogbouw, is de menselijke maat extra belangrijk voor de sfeer. Dat vraagt om lichte, moderne afwerkingsmaterialen die voor een fraai gevelbeeld zorgen. Waardoor het straks extra fijn thuiskomen is in Glashaven.

Glashaven in Maritiem District
Glashaven in Maritiem District

Een zeldzame combinatie van stadse rust. In Glashaven vind je ruimte en licht aan de ene kant en de bruisende stad aan de andere kant. Met de grote variatie aan appartementen, verdeeld over de Toren en de Vleugel van Glashaven. Wil je een compacte stadsloft, een groot tweelaags appartement, een comfortabel 3-kamerappartement of dat stijlvolle penthouse? Je vindt het hier.

Lees meer

Open huis dagen Glashaven november en december 2022

Na alle positieve reacties op het eerste open huis, gaat de deur van Glashaven vaker open. Heb je interesse in Glashaven en wil je op locatie in gesprek met één van de makelaars? Of wil je juist in gesprek met één van de financiële adviseurs? Meld je dan aan voor het open huis. Kom de locatie en het Maritiem District ervaren, bekijk de brochure en stel al je vragen.

De data van het open huis Glashaven:
– Woensdag 30 november van 16;00 tot 17;00 uur
– Zaterdag 10 december van 10;00 tot 12;00 uur

Adres: Glashaven 16-70 te Rotterdam

Vooraf aanmelden
Klik hier en plan je afspraak op één van de beschikbare tijdsloten. Let op; uitsluitend op afspraak.

Vorig artikel Maritiem District is het Manhattan aan de Maas
Volgend artikel Wonen aan de Wijnhaven