Terug

Gezinswoningen Zuiderhof, nog een aantal te koop!

Op zoek naar een gezinswoning in Rotterdam? Bij het project Zuiderhof wordt al gebouwd en zijn er in fase 1 en 2 nog een aantal woningen te koop.

D

e nieuwe wijk met duurdere gezinswoningen wordt rond het monumentale Zuiderziekenhuis gebouwd. In het ziekenhuis zelf komt een gymnasium, werkateliers, appartementen en ook enkele woningen. De wijk wordt later nog uitgebreid met meer gezinswoningen.

Mooie ligging

Zuiderhof is heel mooi gelegen. Een aantal woningen ligt direct aan de prachtige Valkeniersweide. Dit park is verbonden met het verderop gelegen Zuiderpark. Aan de ene kant van de wijk ligt het pittoreske tuindorp Vreewijk, en aan de andere kant ben je in 10 minuten lopen bij het Hart van Zuid. Dit nieuwe centrum van Zuid is volop in ontwikkeling met tal van nieuwe en hoogwaardige voorzieningen.

Het aanbod

Er zijn in de eerste fase en tweede fase nog meerdere eengezinswoningen beschikbaar in de prijsklasse tussen € 272.500,- tot  € 309.000,-. Ervaar de ruimte, het groen en de dorpssfeer in een wereldstad als Rotterdam. Het project bestaat uit een drietal type eengezinswoningen:

DELFTSE STOEPWONING  

Deze woningen van het type 'Delfste Stoepwoning' liggen midden in de wijk rondom het oude Zuiderziekenhuis. De woningen bestaan uit drie woonlagen (begane grond, eerste verdieping en een zolder) met een kap. De Delftse Stoepwoningen zijn gelegen aan een reguliere straat met wijkverkeer en parkeermogelijkheid. De woningen hebben een Delftse Stoep als voortuin, een zone voor je huis waar plaats is voor eigen invulling en die voor iedereen toegankelijk is.  

PARKWONINGEN  

De Parkwoningen zijn rustig gelegen aan de groene Valkeniersweide met een tuin op het zuiden. Deze woningen bestaan uit drie woonlagen (begane grond, eerste verdieping en een zolder) met een kap. Ze hebben een maximale hoogte van 10 meter. De woningen liggen aan een 3,5 meter berijdbare stoep die nagenoeg alleen wordt gebruikt door wandelaars en een enkele auto. Tussen de berijdbare stoep zit nog een Delftse stoep van 1,3 meter die tot de woning behoort. Om het fraaie uitzicht op het park optimaal te benutten zitten in het ontwerp van de woning veel hoge ramen verwerkt.  

TUINDORPWONINGEN  

Alle Tuindorpwoningen liggen aan een erf waar geen auto's geparkeerd staan en welke is vormgegeven als breed trottoir. De minimaal 3 meter diepe voortuinen met hagen geven het het groene karakter van de wijk vorm. Deze woningen bestaan uit drie woonlagen (begane grond, eerste verdieping en een zolder) met een kap. Vanuit de eetkeuken is er middels brede openslaande deuren toegang tot de voortuin. Op de verdieping ligt de hoofdslaapkamer met extra hoog raam aan de voorgevel voor een optimale verbinding met het buitenleven.


Meer informatie

Geïnteresseerd? Je bent elke vrijdag tussen 16.00 uur en 17.30 uur welkom bij het open huis van de modelwoning bij Het Zuiderhof. Kijk voor meer hierover op de website www.hetzuiderhof.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wonen in Rotterdam
Meld je aan voor een van de bijeenkomsten!

Neem contact op