Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Start verkoop eengezinswoningen in groene Vlietpark

8 juli start de verkoop van 54 prachtige eengezinswoningen in Hoogvliet Rotterdam

Vlietpark is een nieuwbouwontwikkeling in Hoogvliet Rotterdam. Hier worden niet alleen 54 fijne en duurzame huizen gebouwd, maar ook groen openbaar gebied met ruimte om te spelen en te verblijven. In Vlietpark zijn meerdere woningtypes, waardoor er altijd wel een woning is die bij jou past! Kies je voor een klassieke rijwoning, of juist voor een rijwoning met luxe veranda in de voortuin? Of kies je voor de extra ruime hoekwoning, die ook voorzien is van een dakterras? Aan jou de keuze!

Vlietpark in Hoogvliet

Vlietpark bestaat uit 54 eengezinswoningen verdeeld over 2 vriendelijke hofjes. De bestaande bomen op de projectlocatie worden zoveel als mogelijk behouden, waardoor alle bomen straks omringt zijn door groen. Het parkeren wordt dan ook zoveel mogelijk uit het zicht gesitueerd. Iedere woning krijgt een eigen parkeerplaats toegewezen. Zo kan iedereen hier makkelijk parkeren, veilig wandelen en spelen. Daarnaast wordt Vlietpark ontwikkeld volgens de laatste duurzaamheidseisen. Het project wordt aangesloten op stadsverwarming en is volledige gasloos, er wordt alleen gebruik gemaakt van duurzame energiebronnen. De huizen zijn voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen. Met een woning in Vlietpark ben je klaar voor de toekomst!

Locatie Hoogvliet Rotterdam

Sinds 1934 is Hoogvliet onderdeel van de gemeente Rotterdam. In Hoogvliet kun je dus echt genieten van de voordelen van de grote stad Rotterdam. Er is een rijk aanbod aan verschillende voorzieningen, zoals natuur, sportvoorzieningen, winkels, scholen en nog veel meer. Doordat Hoogvliet gelegen is aan de Oude Maas woon je echt in een prachtige groene omgeving. Op een steenworp afstand van Vlietpark is winkelcentrum Hoogvliet gelegen. Daarnaast is Hoogvliet uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Woningtypen Vlietpark

Vlietpark bestaat uit 54 eengezinswoningen verdeeld over 2 vriendelijke hofjes. Hierin worden 2 verschillende woningtypen gerealiseerd, namelijk; type Berk en type Esdoorn.

Van type Berk komen slechts 6 woningen in Vlietpark. Deze grote hoekhuizen zijn de echte eyecatchers! Deze woningen hebben een woonoppervlak van circa 125 m² en zijn voorzien van een grote woonkamer met open keuken, grote tuin, 5 slaapkamers én een dakterras. In de Berk woningen valt veel licht doordat er veel ramen in de zijgevel zitten.

Van type Esdoorn komen maar liefst 48 woningen in Vlietpark. De woningen variëren onderling van (zon)ligging en hebben een woonoppervlak van circa 110 m². Een aantal van deze woningen zijn uitgevoerd met een dakkapel en uiteraard zijn er ook hoekhuizen beschikbaar. Alle Esdoorn woningen zijn voorzien van een grote woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en een vrij indeelbare zolder.

Meer informatie of inschrijven?

Op donderdag 8 juli rond 12.00 uur wordt de verkoopdocumentatie op de website van Vlietpark geplaatst. Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang bericht zodra de documentatie te downloaden is. Op ditzelfde moment komt ook het inschrijfformulier op de website.

Alle informatie over Vlietpark is te lezen op www.vlietpark-hoogvliet.nl. Je kan je hier aanmelden voor de nieuwsbrief om actuele ontwikkelingen, definitieve verkoopprijzen en de uitnodiging voor de start verkoop te ontvangen. Naar verwachting hebben de woningen van type Esdoorn een koopsom van circa € 320.000 v.o.n.

Vorig artikel Maak kennis met Hoogvliet: een groene en rustige omgeving
Volgend artikel Verkoop Parkbuurt Hoogvliet fase 4