Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Eigenzinnig wonen in BABEL in het Lloydkwartier

Een kleinschalig nieuwbouwproject met 24 tweelaagse appartementen in uiteenlopende typen

BABEL is een onderscheidend en hoogwaardig gebouw, dat op unieke wijze refereert aan een gemoedelijke woonbuurt. Sfeervol, met veel tuinen/terrassen en buurtcontact. Ben je ook op zoek naar een ruime gezinswoning aan het water van de Schiehaven met zicht op de Nieuwe Maas en op steenworp afstand van de Rotterdamse binnenstad? BABEL belooft veel goeds!

Balkons BABEL in het Lloydkwartier in Rotterdam

Geef je voorkeur voor een woningtype door

Het kleinschalige nieuwbouwproject BABEL in het wereldse Lloydkwartier wordt een plek om plezierig te wonen, te ontspannen en van het gezin of elkaar te genieten. De 24 tweelaagse appartementen zijn er in uiteenlopende typen, van ca 80m2 tot een penthouse van 190m2. Het gebouw is trapsgewijs vormgegeven, waardoor er volop terrassen en tuinen aan het gemeenschappelijke pad zijn ontstaan.

Bewoners van BABEL hebben naast een eigen buitenruimte ook nog een zonnige en gemeenschappelijke ruimte aan de binnentuin. Deze weelderige ruimte voor bewoners van BABEL en Lloyd Yard is bereikbaar via een tuintrap. De verkoop wordt begin 2021 verwacht, het is nu al mogelijk het woningaanbod te bekijken en je voorkeur door te geven.

BABEL in het Lloydkwartier in Rotterdam

De toren van Babel als inspiratiebron

BABEL is een prijswinnend nieuwsbouwproject in het Lloydkwartier in Rotterdam. Architect Laurens Boodt en ontwikkelaar AM ontwierpen het gebouw, waarbij aan de buitenkant van het gebouw een straat omhoog gaat die de tweelaagse appartementen met elkaar verbindt en de gemeenschappelijke leefruimte vergroot. In BABEL is het fijn wonen, leven en ontspannen. Uniek en eigenzinnig.

Luchtfoto BABEL in het Lloydkwartier in Rotterdam

Rijke mix aan tweelaagse woningen

Liefde voor wonen nabij het Rotterdamse centrum en zoekend naar een fijne woonbuurt: dát is wat de toekomstige bewoners van BABEL bindt. Of het nu om gezinnen gaat, tweeverdieners of een ouder stel dat in de stad wil blijven: hier is ruimte voor iedereen. Elke verdieping beschikt weer over andere tweelaagse appartemententypen met eigen indelingen, die je kunt bereiken via de lift of de trap rondom. BABEL is als het ware een kleine, eigenzinnige en exclusieve buurt waar iedereen zich thuis voelt en niemand in anonimiteit leeft.

Binnenzijde BABEL in het Lloydkwartier in Rotterdam

Meer informatie

Al enthousiast geworden over BABEL? Op www.woneninbabel.nl vind je nu al het woningaanbod zodat jij je kunt oriënteren op de woning die het beste bij jou of jullie past. Schrijf je in als belangstellende en geef aan welk woningtype jouw voorkeur heeft. We houden je dan automatisch op de hoogte van nieuws en natuurlijk de start verkoop! Heb je na het bekijken van de website nog vragen? Het team van BABEL staat klaar om je te woord te staan. Neem contact op met Ooms via [email protected] of bel naar 010-488 24 24.

BABEL in het Lloydkwartier in Rotterdam
Vorig artikel Lekker los in het Lloydkwartier
Volgend artikel Eerste woningen SAWA staan online