Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Nog enkele woningen beschikbaar in Eden District

Geniet vanaf het voorjaar van 2022 van je nieuwe appartement, penthouse of stadswoning in Eden District

Eden District, gelegen in het Lloydkwartier, is in aanbouw. Vanaf het voorjaar 2022 kunnen de eerste bewoners genieten van de vrijheid van groen en water. Eden District ligt aan twee zijden aan de Maas en het centrum is een groene binnentuin. Er zijn nog enkele stadswoningen, appartementen en penthouses te koop. Op dit moment is 90% al verkocht.

Het nieuwbouwproject Eden District is gelegen op de Lloydpier. Dit is een buurt waar de afgelopen jaren een verandering heeft plaatsgevonden van oud, verlaten havendeel naar een bruisende wijk met een diversiteit van woningen. Uiteraard met alle voorzieningen zoals een supermarkt en openbaar vervoer op loopafstand.

Het zicht op het water, de mix van architectuur, ontspannen en stoere hotspots en de drukte op het water geven deze buurt een dynamische karakter. Voel de sfeer van Het Park, met de Euromast als bekend landmark. Als je woont in Eden District fiets je in ongeveer 3 minuten naar Het Park. Ideaal voor een rondje hardlopen, een wandeling of een lekker ontbijt, lunch of diner.

Waterfront appartementen

De appartementen die nog te koop zijn, liggen in Waterfront aan de Schiehaven, schuin tegenover de Schiecentrale. Hier heb je een geweldig uitzicht op het water, maar ook op het Lloydkwartier en de rest van de stad. De terrassen ligt aan de kant van de binnentuin, op het zuiden. Vanuit de hoogste appartementen kijk je hier ook op de Maas. Binnen heb je, met een woonoppervlakte van 160 m2, alle ruimte. Ga jij voor de variant met de grote leefkeuken of voor de variant met de extra slaapkamer? Je hebt nu nog keuze!

Loods Borneo stadswoningen

Zoek je een ruim huis in de stad met een tuin, minimaal 4 slaapkamers en 2 badkamers? In Eden District zijn nog 2 stadswoningen te koop in Loods Borneo. Dit is de tussenstraat tussen de Schiehaven en de Lloydkade. Oftewel een geweldige plek.

Je kan jouw auto of fiets direct onder je woning parkeren, met toegang naar de berging van maar liefst 20 m2. De leefkeuken ligt op de begane grond, met aan de achterzijde de tuin. De vide is prachtig en creëert een mooie verbinding met de lounge boven. Zowel de leefkeuken als de lounge hebben een fraai uitzicht op de groene, lommerrijke binnentuin.

Penthouse en Rooftop Apartments

Eden exclusief is de kers op de taart. Laat je verrassen door het unieke penthouse van maar liefst 366 m2 en de twee Rooftop Apartments in een bescheiden formaat van 101 en 124 m2 met een royaal dakterras. Gun jij jezelf de luxe van een penthouse dat volledig nieuw is en zich daardoor perfect voegt naar jouw smaak?  Op de 8e (de hoogste) verdieping vind je rust, privacy en vrijheid. En een prachtige view!

Wil je ook wonen in Eden District?

Meld je dan aan voor één van de nog beschikbare woningen op de projectsite.

Vorig artikel Nieuwbouw SAWA gaat in voorverkoop
Volgend artikel Schommelen aan de Maas
Wonen in Rotterdam maakt gebruik van cookies. Bij het bezoeken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.