Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Downtown: appartementen met groene buitenruimtes en prachtig uitzicht

Mooie studio’s, twee- en driekamer appartementen, luxueuze penthouses met dubbele badkamers en bijzondere tweelaagse lofts

Downtown wordt een mooi veelzijdig gebouw, waar je direct de verbinding met de stad onder je voeten gaat voelen. Iedere woning krijgt een prachtige buitenruimte in de vorm van een terras of balkon. Uitkijkend op een van de meest hippe plekken van Rotterdam. Geniet van het uitzicht richting de Erasmusbrug, de Leuvehaven of de binnenstad! Er zijn nog enkele appartementen en lofts beschikbaar.

Downtown appartments - Wonen in Rotterdam

Op een unieke plek aan de Baan, met de Witte de With en het Maritiem Museum om de hoek, komt de unieke woontoren Downtown. Het gebouw is de spiegel van de stad. Een mooie mix van bewoners, appartementen in alle formaten, heerlijke buitenruimtes en een prachtig uitzicht vanaf je terras of balkon. Beleef hier alle voordelen van Rotterdam. ‘Living in the city’ wordt ‘Loving the city’!

De appartementen

Het koopaanbod in Downtown bestaat uit mooie studio’s, twee- en driekamer appartementen, luxueuze penthouses met dubbele badkamers en bijzondere tweelaagse lofts. Van de laatste zijn er een aantal die je helemaal zelf kunt inrichten als atelier of werkruimte. Wonen en werken in Rotterdam. Hoe gaaf is dat? Bekijk de nog beschikbare appartementen middels de woningzoeker.

Downtown
Downtown

Mooie studio’s, twee- en driekamer appartementen, luxueuze penthouses met dubbele badkamers en bijzondere tweelaagse lofts. De verkoop is in volle gang.

Lees meer

Het uitzicht

Downtown wordt een mooi veelzijdig gebouw, waar je direct de verbinding met de stad onder je voeten gaat voelen. Iedere woning heeft namelijk een prachtige buitenruimte in de vorm van een terras of balkon dat uitkijkt over een van de meest hippe plekken van Rotterdam. Geniet van het uitzicht richting de Erasmusbrug, de Leuvehaven of de binnenstad! Bekijk de terrassen.

De locatie

De winkels op de Meent zijn je inloopkast. Beschouw het Museumpark maar gewoon als jouw achtertuin. Geniet van de koks in de talloze keukens om je heen. Denk maar gerust dat al die kunstwerken in de musea eigenlijk ook aan jouw muur hangen. Shoppen, cultuur snuiven, sporten, ontspannen. De stad is van jou. Gratis bij een Downtown appartement. Benieuwd wat er allemaal te zien en te beleven is in de omgeving? Bekijk hier de locatie.

Meer informatie

Downtown Apartments is in verkoop! Dit houdt in dat je de mogelijkheid hebt om je digitaal via de woningzoeker op een woning in te schrijven. Na je inschrijving neemt de makelaar contact met je op om je mee te nemen in het proces om zo tot jouw droomwoning in Downtown te komen.

Vorig artikel Maritiem District is het Manhattan aan de Maas
Volgend artikel Meer ruimte om te bewegen, ontspannen en ontmoeten. Maak kennis met de Stadsprojecten.