Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Pionieren tussen volkswijk en makers district in Diepeveen

90 Vrije sector woningen verhuren waarvan 52 middenhuurwoningen

Wonen, werken, horeca én de Huidenclub komen bij elkaar rondom het iconische Diepeveengebouw in Rotterdam-West. In totaal komen hier 190 koop- en huurwoningen, verdeeld over een vijftal gebouwen. De koopwoningen zijn inmiddels allemaal verkocht. Bouwinvest gaat hier 90 vrije sector woningen verhuren waarvan 52 middenhuurwoningen. De huurwoningen zijn verdeeld over 2 gebouwen met elk een luxe uitstraling.

De 2 gebouwen bestaan in totaal uit 90 huurwoningen, waarvan 52 middenhuurwoningen, met 1 of 2 slaapkamers. Alle woningen hebben een volledig afgewerkte badkamer en een keuken inclusief apparatuur. De appartementen varieren van 57 tot 81 m² en hebben allemaal een eigen buitenruimte. Tussen de twee gebouwen komt een gemeenschappelijke tuin.

Van de 90 huurwoningen zullen 52 woningen in het middenhuursegment verhuurd worden. Deze zullen speciaal worden toebedeeld aan mensen met een middenhuurinkomen. In de parkeergarage van het naastgelegen winkelcentrum worden 45 parkeerplaatsen verhuurd aan bewoners.

Een nieuw stukje stad

Diepeveen ligt in Rotterdam West, aan de voet van één van Europa’s grootste Dakparken. Naast het (voormalig) haven- en industriegebied M4H, dat de komende jaren door Havenbedrijf Rotterdam en gemeente Rotterdam wordt ontwikkeld tot een nieuw stadsdeel om te wonen en te werken. M4H vormt samen met RDM het Rotterdam Makers District. De plek in de regio voor de innovatieve maakindustrie. Tegelijkertijd verbindt Diepeveen de woonwijken Bospolder-Tussendijken, historisch Delfshaven en Schiemond.

Interesse in een huurwoning in Diepeveen?

Voor het actuele aanbod van huurwoningen kun je kijken op de projectsite.

Vorig artikel Ostadehof is wonen in een hofje in verrassend groen Rozenburg
Volgend artikel Ostadehof is wonen in een hofje in verrassend groen Rozenburg