Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

De Kuil betekent wonen in een groene vallei met alle voorzieningen én het centrum dichtbij

15 maart 17:00 uur start de verkoop van de 25 appartementen

Plekken als deze – waar al het goede van Rotterdam je omringt – zijn schaars. Het water van de havens en de karakteristieke skyline, maar ook de groene vallei en kleine koffiezaakjes waar buurtbewoners elkaar kennen. Behoefte aan iets meer reuring? Je bent in no time op Katendrecht of in de binnenstad van Rotterdam. Hier woon je centraal, groen en geborgen, in de groene vallei op Zuid. Wil je weten welke woningen nog beschikbaar zijn? Kijk op de woningzoeker voor het huidige aanbod.

Woensdag 15 maart om 17:00 uur gaat De Kuil fase 4 in de verkoop!

Binnenkort gaat De Kuil fase 4 in verkoop: 25 appartementen en maisonnettes

Na het enthousiasme voor de eerdere fases, zijn achter de schermen de voorbereidingen voor de verkoop van de nieuwe woningen uit fase 4 in volle gang. In het kleinschalige appartementengebouw van blok D komen 25 Appartementen en Maisonnettes, variërend van ca. 51 m2 tot en met ca. 91 m2 aan woonoppervlakte. De prijzen starten vanaf ca. €315.000,- v.o.n. In deze woningen kun je heerlijk wonen in een groene omgeving, tussen de Groene Vallei en de Paul Krugerstraat in.

Binnenkort start de verkoop van de 25 Appartementen en Maisonnettes in blok D. Bijzondere woningen met ieder zijn eigen kwaliteiten! Bekijk hier alvast de meest belangrijke kenmerken van fase 3.

Alle voorzieningen dichtbij én binnen 10 minuten in de binnenstad

De Kuil bestaat uit 232 woningen, van fijne appartementen tot flexibele eengezinswoningen, die in Parkstad op Zuid worden gebouwd. De verrassing van De Kuil is de natuurinclusieve en klimaatadaptieve groene vallei: een weelderige oase vol bomen en planten, wandelpaden en verschillende plekken om te ontspannen. Het fijne is ook dat Zuid in de lift is en je hier gelijk van mee kunt profiteren. Gezellige straatjes, hippe koffiezaakjes, restaurantjes met eten in alle smaken en kleuren, een grote diversiteit aan winkeltjes en nieuwe sport- en recreatiemogelijkheden.

Woningtypes De Kuil

In De Kuil woon je comfortabel en duurzaam, middenin het groen, met alle voorzieningen in de buurt en dicht bij het centrum van Rotterdam. De Kuil bestaat in totaal uit 232 woningen(appartementen en eengezinswoningen), verdeeld over 8 blokken. De grote verrassing ligt in het midden: een natuurlijke groene vallei. De verkoop en bouw is verdeeld in verschillende fases. Check hier het beschikbare woonaanbod.

Alle woningen zijn:

  • Gasloos, geheel voorzien van vloerverwarming, vloerkoeling en zonnepanelen (bij appartementen gemeenschappelijk)
  • Inclusief sanitair en tegelwerk
  • Inclusief fietsparkeerplaatsen
  • Voor de meeste woningen 1 of 2 privé parkeerplaats(en) in de ondergrondse parkeergarage of op het afgesloten parkeerterrein
  • Ontwikkeld met aandacht voor duurzaamheid, biodiversiteit en klimaatadaptiviteit

De Kuil in Parkstad
De Kuil in Parkstad

De Kuil bestaat uit 232 woningen, van fijne appartementen tot flexibele eengezinswoningen, die in Parkstad op Zuid gefaseerd worden gebouwd. De verrassing van De Kuil is de natuurinclusieve en klimaatadaptieve groene vallei: een weelderige oase vol bomen en planten, wandelpaden en verschillende plekken om te ontspannen.

Lees meer

Meer informatie en beschikbare aanbod

Benieuwd naar de beschikbare woningen in De Kuil en wil je meer informatie? Bekijk op de projectsite het beschikbare woningaanbod of check alvast de meest belangrijke kenmerken van blok D (fase 4), deze gaat woensdag 15 maart om 17:00 uur in de verkoop.

Nu de prijzen/prijsindicaties bekend zijn, adviseren we je om je vrijblijvend te laten adviseren door een financieel adviseur zoals Vaes Finance. Door jouw persoonlijke situatie goed in beeld te brengen weet je of jouw persoonlijke woondoelen in De Kuil haalbaar zijn.

Vorig artikel Maak kennis met Parkstad: de nieuwe entree naar Zuid
Volgend artikel Energiezuinig wonen in de groenste omgeving op Zuid