Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Nog een paar woningen te koop in De Kuil: de groene vallei van Zuid

Comfortabel en duurzaam wonen in het groen, met alle voorzieningen in de buurt

Er zijn nog een paar woningen te koop in De Kuil, de groene vallei op Zuid. Van appartementen tot eengezinswoningen met meerdere verdiepingen. Neem gauw een kijkje op de website Wonen in De Kuil.

Plekken als deze – waar al het goede van Rotterdam je omringt – zijn schaars. Het water van de havens en de karakteristieke skyline, maar ook de groene vallei en kleine koffiezaakjes waar buurtbewoners elkaar kennen. Behoefte aan iets meer reuring? Je bent in no time op Katendrecht of in de binnenstad van Rotterdam. Hier woon je centraal, groen en geborgen, in de groene vallei op Zuid.

De woningen zijn al in aanbouw. Wil je weten welke woningen nog beschikbaar zijn? Kijk op de woningzoeker voor het huidige aanbod.

Alle voorzieningen dichtbij én binnen 10 minuten in de binnenstad

De Kuil bestaat uit 232 woningen, van fijne appartementen tot flexibele eengezinswoningen, die in Parkstad op Zuid worden gebouwd. De verrassing van De Kuil is de natuurinclusieve en klimaatadaptieve groene vallei: een weelderige oase vol bomen en planten, wandelpaden en verschillende plekken om te ontspannen. Het fijne is ook dat Rotterdam Zuid in de lift zit en je hier gelijk van mee kunt profiteren. Gezellige straatjes, hippe koffiezaakjes, restaurantjes met eten in alle smaken en kleuren, een grote diversiteit aan winkeltjes en nieuwe sport- en recreatiemogelijkheden.

Woningtypes De Kuil

In De Kuil woon je comfortabel en duurzaam, middenin het groen, met alle voorzieningen in de buurt en dicht bij het centrum van Rotterdam. De Kuil bestaat in totaal uit 232 woningen(appartementen en eengezinswoningen), verdeeld over 8 blokken. De grote verrassing ligt in het midden: een natuurlijke groene vallei. Check hier het beschikbare woonaanbod.

Alle woningen zijn:

  • Gasloos, geheel voorzien van vloerverwarming, vloerkoeling en zonnepanelen (bij appartementen gemeenschappelijk)
  • Inclusief sanitair en tegelwerk
  • Inclusief fietsparkeerplaatsen
  • Voor de meeste woningen 1 of 2 privé parkeerplaats(en) in de ondergrondse parkeergarage of op het afgesloten parkeerterrein
  • Ontwikkeld met aandacht voor duurzaamheid, biodiversiteit en klimaatadaptiviteit

De Kuil in Parkstad
De Kuil in Parkstad

De Kuil bestaat uit 232 woningen, van fijne appartementen tot flexibele eengezinswoningen, die in Parkstad op Zuid gefaseerd worden gebouwd. De verrassing van De Kuil is de natuurinclusieve en klimaatadaptieve groene vallei: een weelderige oase vol bomen en planten, wandelpaden en verschillende plekken om te ontspannen. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Lees meer

Meer informatie en beschikbare aanbod

In De Kuil  zijn nog een aantal koopwoningen beschikbaar. Van fijne appartementen van 61 m2 tot eengezinswoningen van 154 m2 met vier verdiepingen. De woningen zijn al in aanbouw. Bekijk op de projectsite het beschikbare woningaanbod.

Nu de prijzen/prijsindicaties bekend zijn, adviseren we je om je vrijblijvend te laten adviseren door een financieel adviseur zoals Vaes Finance. Door jouw persoonlijke situatie goed in beeld te brengen weet je of jouw persoonlijke woondoelen in De Kuil haalbaar zijn.

Wil je liever huren in De Kuil? De website www.hurenindekuil.nl  staat nu live! Hier vind je de laatste informatie over de 120 middenhuur woningen van Vesteda die hierin komen. De verhuur start dit najaar. Klik hier voor meer informatie of lees het bericht op Wonen in Rotterdam.

Vorig artikel Maak kennis met Parkstad: de nieuwe entree naar Zuid
Volgend artikel Benieuwd of wonen in KOER iets voor jou is? Kom zaterdag 13 juli sfeer proeven.