Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Verkoop fase 3 De Kuil in Parkstad start 8 juni

69 appartementen, maisonnettes en terraswoningen met een groene binnentuin

Op woensdag 8 juni om 17.00 uur start de verkoop van de derde fase van De Kuil. Deze fase bestaat uit 69 appartementen, maisonnettes en terraswoningen met ieder zijn eigen kwaliteiten. Als bewoner ben je mede-eigenaar van de groene binnentuin en kun je jouw auto of fiets parkeren in de garage onder de woonblokken.

De Kuil in Parkstad
De Kuil in Parkstad

De Kuil bestaat uit 232 woningen, van fijne appartementen tot flexibele eengezinswoningen, die in Parkstad op Zuid gefaseerd worden gebouwd. De verrassing van De Kuil is de natuurinclusieve en klimaatadaptieve groene vallei: een weelderige oase vol bomen en planten, wandelpaden en verschillende plekken om te ontspannen.

Lees meer

Alle voorzieningen dichtbij én binnen 10 minuten in de binnenstad

De Kuil bestaat uit 232 woningen, van fijne appartementen tot flexibele eengezinswoningen, die in Parkstad op Zuid worden gebouwd. De verrassing van De Kuil is de natuurinclusieve en klimaatadaptieve groene vallei: een weelderige oase vol bomen en planten, wandelpaden en verschillende plekken om te ontspannen.

Plekken als deze – waar al het goede van Rotterdam je omringt – zijn schaars. Het water van de havens en de karakteristieke skyline, maar ook de groene vallei en kleine koffiezaakjes waar buurtbewoners elkaar kennen. Behoefte aan iets meer reuring? Je bent in no time op Katendrecht of in de binnenstad van Rotterdam. Hier woon je centraal, groen en geborgen, in de groene vallei op Zuid.

Type woningen fase 3 De Kuil

Er zijn in dit blok maar liefst 21 woningplattegronden, variërend van ca. 51 m2 tot en met ca. 143 m2 aan woningoppervlakte. In deze woningen kun je heerlijk wonen in een groene omgeving, aan het nieuw in te richten dijk- en parkzone tussen de Hilledijk en de Brede Hilledijk in. Centraal in het gebouw ligt de gezamenlijke binnentuin. De ruime en comfortabele woningen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers, een fijne buitenruimte en veel leefruimte waar je heerlijk kunt genieten.

Appartementen De Kuil fase 3

Maisonnettes De Kuil fase 3

Terraswoningen De Kuil fase 3

Appartementen

 • Vanaf ca. € 335.000,- v.o.n. (excl. parkeerplaats)
 • Woonoppervlakte: ca. 51 tot 101 m2
 • Buitenruimte: ca. 4 tot 12 m2
 • Slaapkamers: 1, 2 of 3 slaapkamers
 • Overige bijzonderheden: appartementen met 1 woonlaag, verschillende typen buitenruimtes, aantal woningen hebben zelfs 2 buitenruimtes

Er zijn veel verschillende soorten appartementen in De Kuil, aan jou de keus welke het best bij je past. Er zijn 2 soorten appartementen: Dijkappartementen en Parkappartementen. Elk appartement heeft een eigen buitenruimte met zicht op de groene binnentuin, de groene dijkzone of de toekomstige parkzone aan de Brede Hilledijk. Welk type je ook kiest, de natuurlijke omgeving is in elke woning voelbaar. Door de grote raampartijen hebben de appartementen van De Kuil veel daglicht en kun je extra genieten van het uitzicht.

Maisonnettes

 • Vanaf ca. € 406.500,- v.o.n. (excl. parkeerplaats)
 • Woonoppervlakte: ca. 77 tot 143 m2
 • Buitenruimte: ca. 4 tot 25 m2
 • Slaapkamers: 2 of 3 slaapkamers
 • Overige bijzonderheden: woningen met 2 of 3 woonlagen, verschillende typen buitenruimtes, aantal woningen hebben zelfs 2 buitenruimtes

De maisonnettes in De Kuil hebben ieder 2 of 3 woonlagen en zijn er in 2 soorten: Dijkmaisonnettes en Parkmaisonnettes. Elke maisonnette heeft een eigen buitenruimte direct aan de groene binnentuin en/of een balkon aan de toekomstige parkzone aan de Brede Hilledijk. Welk type je ook kiest, de natuurlijke omgeving is in elke woning voelbaar. De meeste maisonnettes zijn toegankelijk vanaf het maaiveld. De woningen zijn er in 2 of 3 woonlagen en hebben door de grote raampartijen behoorlijk wat daglicht.

Terraswoningen

 • Vanaf ca. € 495.000,- v.o.n. (excl. parkeerplaats)
 • Woonoppervlakte: ca. 80 tot 133 m2
 • Buitenruimte: ca. 22 tot 48 m2
 • Slaapkamers: 2 of 3 slaapkamers
 • Overige bijzonderheden: woningen met 2 of 3 woonlagen, groot terras op het zuiden of zuidwesten, aantal woningen hebben zelfs 3 buitenruimtes

Ben je op zoek naar een ruime woning met het gevoel van een eengezinswoning, houd je van een fijne buitenruimte, maar niet van het tuinonderhoud? Dan is de terraswoning wat voor jou! Deze woningen hebben allemaal een groot terras op het zonnige zuidwesten, uitkijkend op de groene vallei. Een aantal woningen hebben naast het terras nog 2 andere buitenruimtes! En ondanks dat deze woning onderdeel is van het appartementengebouw heb je veelal geen buren boven je. De terraswoningen liggen parallel aan de entree van de groene vallei en hebben 2 of 3 woonlagen.

Een groene binnentuin en afgesloten parkeergarage

Woon je in dit appartementengebouw, dan ben je ook mede-eigenaar van de prachtige besloten binnentuin. Door de U-vorm van het gebouw ontstaat er een intieme tuin in het midden, waar je vanuit je woning van kunt genieten. In de binnentuin komen zitplekken, heesters, vaste planten en kruidenplanten. Een plek om te ontspannen en om elkaar te ontmoeten. En als kers op de taart stap je via de poort ook zo De Groene Vallei in.

Onder de woonblokken aan de noordzijde van De Kuil bevindt zich een grote beveiligde parkeergarage. De meeste woningen beschikken over een eigen parkeerplaats in de garage. Ook zijn hier meerdere deelauto’s te vinden, bij elke woning horen meerdere fietsparkeerplekken.

Meer informatie start verkoop fase 3 De Kuil

Benieuwd naar deze woningen en wil je meer informatie? Bekijk de meest belangrijke kenmerken van de nieuwe woningtypes op de projectsite of neem contact op met één van de verkoopadviseurs.

Vanaf 8 juni zijn de definitieve verkoopprijzen per woning bekend, de documentatie zoals de woningplattegronden beschikbaar en kun jij je inschrijven op je favoriete bouwnummer(s) via de projectsite.

Vorig artikel Maak kennis met Parkstad: de nieuwe entree naar Zuid
Volgend artikel Wonen op een toffe en centrale plek in Rotterdam Feijenoord?