Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Wonen aan een park is een échte Buitenkans

Groenstedelijk wonen met een WOW-factor in Park de Twee Heuvels

Een échte buitenkans, hoe vaak komt zo iets voor? In dit geval niet 1, maar 32 keer. In 15 tramminuten ben je in het stadscentrum en binnen 3 autominuten op de A16. Dagelijkse voorzieningen op loopafstand én je woont direct aan een park in een woning met een echte WOW-factor! Met trots bouwt Nederlandse Bouw Unie aan 32 unieke woningen aan de rand van Park de Twee Heuvels in IJsselmonde.

De bouw is ondertussen gestart en de laatste woningen gaan binnenkort in de verkoop.

Twee of drie-onder-een dak woningen

De Buitenkans voorziet in 12 drie-onder-een-dak woningen en 20 twee-onder-een-dak woningen. De woningen, met een oppervlakte tussen 144 en 167m2, vormen samen een hechte eenheid met veel interessante nuanceverschillen. Door het woonprogramma op de verdieping te positioneren ontstaat de mogelijkheid om aan verschillende zijden uit te kijken over het parklandschap. De aangrenzende, royale terrassen op de eerste verdieping vormen een verlengstuk van de woonkamer en zijn op de zon georiënteerd. Samen met de grote ramen zorgt dit voor een optimale leefbaarheid.

Bij alle woningen is één overbouwde parkeerplaats op de begane grond opgenomen. Deze robuuste basement biedt tevens ruimte aan een ruime berging en een multifunctionele ruimte die tevens als hoofdslaapkamer ingericht kan worden en desgewenst een badkamer en-suite. De tweede verdieping, ook voorzien van ramen tot aan het plafond, biedt een adembenemend uitzicht op het groen en is in de basis ingedeeld met 3 slaapkamers en een badkamer. Optioneel kan hier nog gekozen worden voor de toevoeging van een extra terras.

De Buitenkans
De Buitenkans

Een échte buitenkans, hoe vaak komt zo iets voor? In dit geval niet 1, maar 32 keer. In 15 tramminuten ben je in het stadscentrum en binnen 3 autominuten op de A16. Dagelijkse voorzieningen op loopafstand én je woont direct aan een park in woning met een echte WOW-factor! De bouw is inmiddels gestart en binnenkort gaan de laatste woningen in de verkoop.

Lees meer

Letterlijk wonen aan een park en toch dichtbij het stadscentrum

De 32 woningen worden gerealiseerd in het Rotterdamse stadsdeel IJsselmonde. Aan weerszijden van het Zwembad IJsselmonde aan de Dwarsdijk, ontstaan twee unieke buurtschappen. Op de westelijke locatie verrijst buurtschap Waterstate met 18 woningen. Aan de oostzijde zal buurtschap Groenewoude met 14 woningen worden gerealiseerd.

Letterlijk wonen aan een park en toch het stadscentrum in 15 tramminuten bereikbaar. Met de winkels voor de dagelijkse boodschappen, scholen en (sport)voorzieningen van IJsselmonde binnen handbereik is deze plek in IJsselmonde uniek te noemen. Rotterdam Zuid is in trek en zit al jaren in de lift. En zodra de plannen van Feyenoord City/ Stadionpark werkelijkheid worden, dan zal de verbinding tussen IJsselmonde, de Kop van Zuid en het centrum nog beter én vooral interessanter worden. Wonen in De Buitenkans is pionieren met het comfort en de luxe van een stadsdeel wat al zoveel te bieden heeft.

Meer informatie

Alles over dit unieke bouwproject kun je vinden op de projectsite Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief, inschrijven op een woning en direct contact opnemen met een van de makelaars. De bouw is gestart en de laatste woningen gaan binnenkort in de verkoop.

Vorig artikel Een nieuwe stadswijk: Nieuw Kralingen
Volgend artikel Vooraankondiging: kavels in Nesselande, Park 16Hoven en Hoek van Holland