Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Hoe het voelt om in Delfshaven te wonen? Kom 8-10 juli logeren op het Dakpark.

Kom kamperen of buurten op één van de grootste dakparken van Europa

Ben je op zoek naar een woning in Rotterdam en zou je graag de sfeer van Delfshaven willen proeven en de buurt verkennen? Of heb je een woning gekocht in Delfshaven en wil je kennis maken met toekomstige buurtbewoners? Van 8 tot en met 10 juli is het Dakpark omgetoverd tot De Buurtcamping BoTu (Bospolder-Tussendijken). Zoek je kampeerspullen maar bij elkaar voor een knus weekend. Vergeet de haringen niet!

De camping op Dakpark, op één van de grootste dakparken van Nederland, verwacht vooral wijkbewoners van Bospolder-Tussendijken. Klik hier om te zien waar dat precies ligt. Het idee is dat zij elkaar ontmoeten in de gezellige sfeer van een kampeerterrein. Samen de tent opzetten, eten, yoga doen, rond het kampvuur zitten: het kan allemaal op het Dakpark van 8 tot en met 10 juli.

Woon je niet in de buurt, maar wil je wel kamperen? Of wil je gewoon komen buurten? Je bent van harte welkom! Ook kun je alleen meedoen met toffe dagactiviteiten die op de camping plaatsvinden. Op de Buurtcamping is niet alleen iedereen welkom, iedereen is ook gelijk. Arm en rijk, jong en oud, alleenstaand en grote gezinnen.

Kop Dakpark

Diepeveen

Zijn er nieuwbouwprojecten in deze buurt?

Momenteel wordt er gebouwd aan de woningen van Diepeveen. Het project Diepeveen aan het uiteinde van het Dakpark heeft op dit moment nog 1 woning beschikbaar. Aan de andere kant van het Dakpark komt een heel speciaal woongebouw waar mens, natuur en omgeving samenkomen, Kop Dakpark. Het gebouw krijgt 155 woningen waarvan 65 in het sociale segment en 90 in het middensegment.

Aanmelden

Een tentplek op Buurtcamping BoTu kost € 15. Met een Rotterdampas kun je voor € 2,50 terecht. Wil je alleen genieten van de gezelligheid op de camping, maar slaap je liever in je eigen bed? Dan kun je een dagentree regelen.

Alle informatie, een schema met activiteiten en de mogelijkheid om aan te melden, vind je op de website van De Buurtcamping.

Vorig artikel Betaalbaar wonen in een bijzonder gebouw op de Kop van het Dakpark
Volgend artikel Diepeveen – Pionieren tussen volkswijk en Makers District