Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Zelfstandig en zorgeloos wonen aan een groene singel?

54 Woon+ gelijkvloerse huurwoningen met 3 kamers en een ruim balkon

Project Burghsluissingel aan de gelijknamige groene singel in tuinwijk Pendrecht omvat 54 Woon+ gelijkvloerse huurwoningen. De woningen zijn verdeeld over twee schitterend (gelegen) kleinschalige complexen met lift, speciaal voor bewoners van 55 jaar of ouder.

De 4 woningtypen zijn allemaal ruime 3-kamerwoningen van om en nabij de 90m2 met een ruim balkon (9,5m2) en een eigen genummerde parkeerplaats op het achtergelegen parkeerterrein. De nette woningen zijn in de basis ook voorzien van vloerafwerking en een keuken met apparatuur.

Balkons aan de voorzijde van de Burghsluissingel

Afgesloten centrale entree per woontoren

U woont zelfstandig maar u kunt tevens gebruik maken van de gezellige ontmoetingsruimte en complextuin op de begane grond. En met de fijne gedachte dat mocht u direct of in de nabije toekomst gebruik willen maken van de zorg of diensten van zorgverlener Aafje (tegen betaling natuurlijk), dan is dat mogelijk omdat Aafje reeds in het complex aanwezig is. Voor de veiligheid is de begane grond voorzien van een representatieve afgesloten centrale entree per woontoren en heeft iedere woning een videofooninstallatie zodat u ziet wie er voor de deur staat.

Heerlijk centraal gelegen

Op loopafstand ligt de Zuiderkroon met een gezondheidscentrum (o.a. huisarts en apotheek) en Grandcafé/Restaurant op de begane grond. Uw dagelijkse boodschappen doet u in een van de vele winkels van het naastgelegen winkelcentrum Plein 1953, iets verder ligt het Zuidplein. Aan de Slinge zijn de bus- en metrohalte te vinden en via de Groene Kruisweg bent u met de auto zo in de stad of er weer uit.

Wandelen in het Zuiderpark

Vooraanzicht Burghsluissingel

Voldoende ontspanning

Haal een frisse neus en geniet van het groen in het Zuiderpark (met 215 hectare het grootste park van Rotterdam), dein mee tijdens een optreden in Ahoy of slenter langs de prachtige singels en het vele groen. Aan de zuidrand is recreatieplas Vrijenburg te vinden en iets verder bent u al in Barendrecht.

Meer informatie over wonen aan de Burghsluissingel

Voor meer informatie over dit unieke project, kun je terecht op de projectsite of kan je direct contact opnemen met Atta Makelaars.

Atta Makelaars
Telefoon: 010-433 57 10
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06-12 98 17 49

Vorig artikel De Seniorenmakelaar helpt ouderen geschikt te wonen
Volgend artikel Nog enkele koopwoningen beschikbaar in Tuinbuurt Vrijlandt in Lombardijen