Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Een kleinschalig gebouw met huurappartementen in Prinseland

Aan het Bramanteplein in Prinsenland komt een gebouw met 24 appartementen

Aan het Bramanteplein in Prinsenland komt een kleinschalig 7-laags gebouw met 24 appartementen, bestemd voor de middenhuur. Op de begane grond van Bramante is de entree gesitueerd, de lift en het trappenhuis, alsmede de collectieve fietsenberging en een nader te bepalen maatschappelijke functie.

In de 6 verdiepingen zijn per laag 4 appartementen gesitueerd, allen met woonkamer/ keuken, 2 slaapkamers, badkamer en inpandige berging. De huurappartementen hebben een woonoppervlak van circa 70-72 m2 met een royaal balkon van ruim 8,5 m2.

Wat is middenhuur?

De indicatieve kale huurprijs bedraagt € 975 per maand. Middenhuur er is voor (toekomstige) Rotterdammers met een middeninkomen, huishoudens met een bruto-inkomen tussen de € 36.800 en € 55.000 euro per jaar. Oplevering wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2023. De verhuur zal circa een half jaar voorafgaand aan oplevering aanvangen.

Kopen in plaats van huren in Prinsenland?

Meld u dan aan voor www.berninirotterdam.nl! Op steenworp afstand van de bouw van Bramante worden 72 koopappartementen gerealiseerd, gelegen aan het Prinsenpark aan de Prinsenplas.

Meer informatie of aanmelden voor een appartement in Bramante?

Oplevering van de appartementen wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2023. De verhuur zal circa een half jaar voorafgaand aan oplevering aanvangen. Je kunt je op de projectsite aanmelden om op de hoogte te worden gehouden.

Vorig artikel De bouw van Bernini Rotterdam aan de Prinsenplas is gestart
Volgend artikel Prinsheerlijk spelen en sporten in Prinsenland