Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Bouw Havenkwartier op Katendrecht gestart

Kaap een van de 150 appartementen of 14 Loodswoningen van het Havenkwartier. Een eigenzinnig ontwerp op een unieke plek.

Begin december zijn de grondwerkzaamheden ter voorbereiding van de parkeerkelder van het project Havenkwartier gestart. Het Havenkwartier is een eigenzinnig ontwerp aan de Maashavenkade, een ontwerp van Don Murphy VMX architects. Het project vormt een stadskwartier met voor verschillende mensen en alle fases in het leven een aantrekkelijke woning.

Appartementen en loodswoningen

De 150 appartementen van het Havenkwartier beschikken over een panoramisch uitzicht over de Maashaven en/of zicht op de skyline van de Rotterdamse binnenstad. Maar je kunt ook kiezen voor een van de 14 Loodswoningen gelegen aan de kade, waar de schepen het ruime zicht op de Maashaven verfraaien. Ruim 60% van de appartementen is verkocht, er is nog een aantal prachtige appartementen beschikbaar in diverse afmetingen, vanaf € 417.500,-  v.o.n. incl. parkeerplaats. Kijk voor het actuele woningaanbod op de woningzoeker op de website van het Havenkwartier.

Voorzieningen

Alle toekomstige bewoners van het Havenkwartier kunnen gebruik maken van de twee gemeenschappelijke daktuinen. Vanaf de daktuin op de 7e etage heb je een prachtig uitzicht over de stad. Hoe leuk is het om met je buren een feestje op grote hoogte te vieren aan de Maashavenkade met zicht op Rotterdam! Wil je alvast een preview van de mooie uitzichten waarvan je straks kunt genieten vanuit een van de woningen van het Havenkwartier? Op de website is een tool toegevoegd om een indruk te krijgen over welke uitzichten je straks kunt beschikken. Wil je uitkijken over de Maashaven of liever richting centrum? Voor een groot aantal appartementen is beiden zelfs mogelijk.

Infocentrum Havenkwartier

Wil je de omgeving en interieurs van het Havenkwartier beleven? Maak dan tijdens de inloopmiddagen op woensdag (van 15.00 tot 18.00 uur) gebruik van de VR-brillen van de 3D-experience in het infocentrum op Katendrecht. Kom je liever op een ander moment? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend informatie gesprek.

Wil je gebruikmaken van de door een van de Vr-brillen de 3D-experience van de omgeving en interieurs van het Havenkwartier te beleven. Kom dan op een van de inloopwoensdagmiddagen in het infocentrum op Katendrecht, van 15.00 uur tot 18.00 uur. Of maak een afspraak voor een vrijblijvend informatie gesprek. Adres infocentrum Katendrecht: Paul Nijghkade 19A (Floor 3). De ingang bevindt zich op de hoek van de Fenix 2 loods – nabij de Rijnhavenbrug.

Meer informatie

Het enthousiasme voor een van de laatste projecten op de Kaap is groot. Is jouw interesse gewekt en wil jij je inschrijven voor een woning neem dan een kijkje op de website www.havenkwartier-katendrecht.nl. Kaap jij de laatste plek op Katendrecht?

Vorig artikel Paul van de Laar vertelt over de ontwikkeling van ‘zijn’ Feijenoord
Volgend artikel Katendrecht: top voor jezelf én je gezin