Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Huurappartementen hartje stad in de Boezem

Voor een kort of lang verblijf huur je binnenkort aan de Boezemweg

Er komen 80 moderne en gemeubileerde appartementen aan de Boezemweg in hartje Rotterdam, aan de rand van de wijk Rubroek. Uitgerust met alle nodige voorzieningen voor jouw verblijf.  Zowel voor short als long stay. Verwachte oplevering is juli 2022.

72 Short stay en 8 Long stay

Bij de Boezem heb je de keuze uit short stay en long stay appartementen. Of je nu op zoek bent naar een verblijf voor een klein half jaar of juist langer in Rotterdam wilt settelen: het kan allebei! Dankzij de praktische ligging aan de Boezemweg vind je het stadscentrum op een steenworp afstand. Zo ben je snel onderweg naar jouw bestemming: voor werk, studie én voor recreatie. De appartementen krijgen een oppervlakte van ongeveer 60m2 tot 130m2 en één of meerdere slaapkamers.

 

Huren in de Boezem
Huren in de Boezem

80 moderne en gemeubileerde short en long stay appartementen. Een moderne woonplek aan de Boezemweg in hartje Rotterdam. Uitgerust met alle nodige voorzieningen voor jouw verblijf. Verwachte oplevering is juli 2022.

Lees meer

Alle nodige voorzieningen direct tot je beschikking

Het aanbod van de Boezem is breed, dus kies wat bij je past. Van appartementen met een enkele slaapkamer tot driekamerappartementen met een extra grote leefruimte. Welke woning je ook kiest, licht en ruimte voeren in elk appartement de boventoon. In jouw nieuwe thuis heb je ook alle nodige voorzieningen direct tot je beschikking – tot op de complete keuken, badkamer en handige bergruimte aan toe.

Niet alleen binnen, maar ook buiten is de Boezem ingesteld op jouw behoeften. Woon je beneden, dan heb je een buitenruimte grenzend aan de rustgevende binnentuin. Woon je bovenin, dan zit jouw buitenruimte aan de stadse kant en geniet je van een prachtig uitzicht over de Rotterdamse skyline! Voor een sneakpreview kun je door een modelwoning heenlopen.

Wil je ook in de Boezem wonen?

Wordt boezemvriend. Meld je aan op de projectsite en wees als eerste op de hoogte van de start verhuur en nieuwe updates. De oplevering van de appartementen is naar verwachting juli 2022.

Kijkmoment 5 mei 2022
Schrijf je in voor het kijkmoment op donderdag 5 mei. Voor vragen kun je contact opnemen met Ooms Makelaars via 010 424 8888.

Vorig artikel Betaalbaar huren aan het bos en de plas in Nieuw Kralingen
Volgend artikel Maak kennis met Stadsdriehoek: het hart van de stad