Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Voortgang van de bouw van woontoren Bernini: een prachtig staaltje maatwerk

Kijk in het bouwfilmpje naar het storten van de kelder kolommen

Bernini in Rotterdam is een uniek project, een imposante woontoren van maar liefst 20 woonlagen die ligt aan en zelfs grotendeels in de Prinsenplas. In de toren komen 72 royale koopappartementen met een woonoppervlak tussen de 88 m² en 216 m² én een adembenemend uitzicht op de skyline van Rotterdam.

De bouw is in volle gang en er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Dus als je niet te lang wilt wachten op een nieuwbouwwoning, is dit je kans.

Technisch hoogstandje

Technisch zeker geen eenvoudig project waarbij ‘het bouwen in het water’ een flink aantal maanden in beslag nam. Inmiddels is de parkeerkelder gerealiseerd alsmede de begane grondvloer/het dek. Recent zijn de eerste Y-kolommen gestort. De vorm van deze kolommen is een echte eye-catcher: Y-vormige kolommen die straks de prachtige slanke woontoren ondersteunen. Zie in de video hieronder.

Diverse koopappartementen

Wil je ook wonen in één van de 72 koopappartementen van dit twintig woonlagen tellen bijzondere gebouw? Kijk dan op berninirotterdam.nl voor het woningaanbod. Ruim 85% is inmiddels verkocht. Wat krijg je in Bernini:

• Een fantastisch uitzicht over Prinsenpark, de Prinsenplas én de skyline van Rotterdam
• Breed woningaanbod, woonoppervlak tussen de 88 m² en 216 m²
• Zonnepanelen in de gevel én op het dak
• Individuele warmtepompen, voor comfort in de winter én verkoeling in de zomer
• Royale balkons
• Prachtige groene collectieve dektuin aan de Prinsenplas
• Privéparkeerplaats en -berging in verdiepte kelder
• Dichtbij alle voorzieningen en met uitvalswegen op korte afstand

Bernini ligt centraal in groen Prinsenland

In Bernini kun je heerlijk wonen met ruimte en vrij uitzicht en toch alles binnen handbereik hebben. Winkelcentrum Lageland, het metrostation, het prachtige Kralingsebos of Alexandrium Shoppingcenter zijn slechts enkele minuten verwijderd. Bernini Rotterdam in de wijk Prinsenland is goed bereikbaar met de auto, met verschillende uitvalswegen zoals de A16 en A20 op korte afstand.

Bernini Rotterdam
Bernini Rotterdam

Direct aan de Prinsenplas in Prinsenland gelegen, ooit het laagste punt van Nederland, ontwikkelt Nederlandse Bouw Unie BERNINI Rotterdam. Het 20 woonlagen tellende gebouw vormt daar straks een markant herkenningspunt in de wijk met 72 koopappartementen. De verkoop is gestart, er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.

Lees meer

Meer informatie

De bouw van Bernini is in volle gang. Meer informatie en het woonaanbod vind je op de projectsite van Bernini. Daar vind je ook regelmatig nieuwe filmpjes van de vorderingen van de bouw.

Voor vragen of meer informatie, kun je contact opnemen met Van Herk Nieuwbouw Makelaardij via [email protected] of een belletje naar 010 258 29 00.

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

 

Vorig artikel Bright City Living: duurzaam en betaalbare woningen nabij het Kralingse Bos en het centrum
Volgend artikel Meer ruimte om te bewegen, ontspannen en ontmoeten. Maak kennis met de Stadsprojecten.