Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Bellamy in Spangen: de kwaliteit van nieuwbouw en de sfeer van vroeger

Vrije sector huurwoningen achter een nieuwe gevel

In de wijk Spangen aan de Bellamystraat krijgt woonblok Bellamy een nieuwe gevel waarachter straks moderne maisonnettes en appartementen worden gebouwd. Woningcorporatie Woonstad Rotterdam noemt het daarom ook wel ‘vernieuwbouw’. Bellamy biedt ruimte aan 62 vrije sector huurwoningen met 3 of 4 kamers en tuin of balkon.

Je huurt hier al een woning vanaf € 880 tot € 1.123 netto per maand. Interesse? De reactietermijn start op maandag 18 maart en duurt tot en met vrijdag 29 maart.

Woonstad Rotterdam staat ook op de Woonbeurs Rotterdam. Daar kun je al je vragen stellen over Bellamy.

 

Nieuwe woningen met historische uitstraling

Achter de gerenoveerde gevel ontstaan 62 nieuwe woningen. Door het verplaatsen van de achtergevel wordt voor alle woonlagen het vloeroppervlakte vergroot. Bovendien is er een volledig nieuwe indeling gemaakt voor de woningen. Met als resultaat: ruime appartementen en maisonnettes.

Er zijn 4 typen woningen:

1. Hoofdtype A

10 woningen
Appartement met tuin
Woonoppervlakte ca. 62 – 66 m2

2. Hoofdtype B

12 woningen
Appartement met balkon
Woonoppervlakte ca. 64 – 65 m2

3. Hoofdtype C

14 woningen
Maisonnette met tuin
Woonoppervlakte ca. 105 – 107 m2

4. Hoofdtype D

26 woningen
Maisonnette met balkon
Woonoppervlakte ca. 94 – 106 m2

Door goede isolatie, nieuwe materialen en afwerking voldoen de woningen aan de duurzaamheidseisen van nu. Bij de bouw wordt al rekening gehouden met een aansluiting op het warmtenet in de toekomst. Tot het zo ver is, krijgt elke woning een nieuwe, energiezuinige cv-ketel.

Vernieuwbouw Bellamystraat 15-165
Vernieuwbouw Bellamystraat 15-165

In de wijk Spangen aan de Bellamystraat krijgt woonblok Bellamy een nieuwe gevel waarachter straks moderne maisonnettes en appartementen worden gebouwd. Bellamy biedt ruimte aan 62 vrije sector huurwoningen vanaf € 880 tot € 1.123 netto per maand. De wijk Spangen is een oude wijk in Delfshaven die een impuls krijgt door diverse moderne nieuwbouwprojecten. Het is bovendien de thuishaven van voetbalclub Sparta die er zijn eigen ‘kasteel’ heeft.

Lees meer

Meer informatie

Zie jij jezelf hier al wonen? Je kunt reageren op deze woningen vanaf maandag 18 maart tot en met vrijdag 29 maart 2024. Kijk voor meer informatie op de website van Woonstad Rotterdam. Daar kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van dit project.

De verwachte oplevering van de woningen van Bellamy is in kwartaal 3 tot en met kwartaal 4 van 2024.

Verhuurder Woonstad Rotterdam is aanwezig op de Woonbeurs Rotterdam op zaterdag 16 maart in het WTC-gebouw aan het Beursplein. Daar kun je meteen antwoord krijgen op al je vragen. Meld je hier aan.

Vorig artikel Inloopdagen Rijnhavenpark 25 en 26 april tussen 14:00 – 21:00 uur
Volgend artikel Inloopdagen Rijnhavenpark 25 en 26 april tussen 14:00 – 21:00 uur