Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Beleef de luxe van het nieuwbouwproject Prinsenpark

Rustig wonen met het centrum én het Kralingse Bos binnen handbereik

In het populaire Prinsenland, op de voormalige locatie van manege De Prinsenmolen, verrijst een appartementengebouw met gelaagde terrassen en een parkeergarage. In Prinsenpark komen straks 82 nieuwbouwappartementen. Prinsenpark ligt op fietsafstand van het centrum, met het Kralingse Bos en de golfbaan om de hoek. Na een drukke dag baantjes trekken in zwembad Alexanderhof of met je (klein-)kinderen naar het Klimpark aan de Kralingse plas? De golfbaan ligt op 5 minuten fietsafstand, net  als de hockeyvelden en de tennishal van Victoria.

Zes woningtypes, voor ieder wat wils

In Prinsenpark heb je keuze uit 82 koopappartementen met een ruime variatie in ligging, grootte en indeling. Prijzen zijn tussen € 275.000 en € 1.450.000. Elke appartement is uniek in zijn soort en elk uitzicht is anders. In Prinsenpark worden er zes woningtypes ontwikkeld, passend bij de ligging van de appartementen.

Special en Classic

Met woonoppervlaktes tussen de 54 – 81 m2 en 99 – 133 m2 zijn de Special en Classic appartementen geschikt voor elke fase van je leven. De appartementen liggen op de 1e t/m 6e verdieping van het gebouw. De woningen hebben 2 tot 3 kamers, zijn de efficiënt ingedeeld en beschikken over een hoogwaardige keuken inclusief Siemens apparatuur.

Premium en Superior

Een spectaculair uitzicht op de omgeving in Prinsenland? De appartementen van woningtype Premium hebben, vanaf de buitenruimten, vrij uitzicht op het water. Bekijk je het liever van een andere kant? Kies dan voor de appartementen van woningtype Superior: je hebt dan een een royaal terras over de gehele zijde. Standaard met 3 of 4 kamers en een woonoppervlakte van tussen de 70 en 187 m2.

Executive en Penthouse

Op de bovenste verdiepingen van Prinsenpark liggen de appartementen van type Executive en het bijzondere Penthouse. Ruime, woningen met maximaal 4 kamers en een woonoppervlakte tussen de 108 – 226 m2. Kies je voor royale terrassen aan weerszijde van jouw woning of droom je van een 360 graden Penthouse-uitzicht over park en stad?

Wonen in Prinsenland

Prinsenland bestaat uit verschillende buurten, met elk een eigen karakter. Waar de ene buurt zich kenmerkt door veel laagbouw en ruime eengezinswoningen, kent een naastgelegen buurt net zo gemakkelijk wat hoogbouw, villa’s en appartementen. Prinsenland biedt ieder wat wils: er zijn bewonersverenigingen, sportaccommodaties en veel voor kinderen ingerichte speelplekken. Ook aan scholen, winkels en andere voorzieningen is geen gebrek. Handig: vanaf het metrostation Prinsenlaan sta je in een kwartier in het centrum van Rotterdam.

Interesse?

Neem contact op met Ooms Makelaars via 010-4248888 of [email protected].

Vorig artikel Prinsheerlijk spelen en sporten in Prinsenland
Volgend artikel Bouw Villapark ‘s-Gravenland gestart