Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

In Bay House op Katendrecht woon je met uitzicht op de haven en de stad

Luxe appartementen in een mooie, rauwe omgeving

Bayhouse ligt op Katendrecht aan de overkant van de Wilhelminapier met uitzicht op de Rijnhaven. Het wordt dé ‘place to be’ in de Maasstad: het Rotterdam Rijnhaven District. Niet alleen vanwege alle hotspots van Katendrecht en de Wilhelminapier, maar ook vanwege het toekomstige Rijnhavenpark. Tussen al dat vertier kun je fantastisch wonen aan het water. Zoals in nieuwbouwproject Bay House.

 

Interieur Bay House

Rijnhavenpark voor de deur

Bay House biedt 88 koopappartementen met oppervlakten van 80 m² tot 1.000 m². Het is mogelijk meerdere eenheden te koppelen. Dit maakt extra royale oppervlakten mogelijk en ook een grote keuzevrijheid van indeling. Alle appartementen op de tweede verdieping beschikken over een plafondhoogte van 3,36 meter. De meeste appartementen zijn georiënteerd op de Rijnhaven. Deze ligging garandeert een fenomenaal uitzicht over het water en de Wilhelminapier. Daarnaast zijn er drie Town Residences met raampartijen die gericht zijn op de daktuin en het zuidwesten.

Op de begane grond, aan de kadezijde, bevinden zich twee imposante entrees. De hoogte van maar liefst meer dan acht meter illustreert de soevereine klasse van wat daarachter wacht. Beide entrees zijn voorzien van een ruimte voor de conciërge en een lounge. De appartementen zijn aan de galerijzijde voorzien van extra privéruimte op het zuiden.

Waarom aanleggen in de Rijnhaven?

Die vraag hebben we aan meerdere kopers gesteld: wat spreekt jou het meest aan bij de keus voor Bay House? Hun antwoorden zetten we graag op een rijtje.

De overzichtelijke bouwtijd
Inmiddels is de bouw al een eind op weg. Dat betekent dat je er in het vierde kwartaal van 2023 al kunt wonen. En… de koopsommen staan vast, wat er ook gebeurt!

De luxe afwerking
Een appartement inclusief complete keuken en sanitair, met vloerverwarming in een gebouw dat allure uitstraalt: ook dat argument is veel gehoord.

De duurzame opzet
Bay House haalt de warmte én koude uit de grond. Dat betekent dat je niet afhankelijk bent van gas. Wel dat je – in combinatie met vloerverwarming – zowel kunt verwarmen als koelen. Daarvoor beschik je straks over een toekomstbestendige warmtepomp.

De fraaie omgeving
Het Rijnhavengebied telt straks een heus stadspark. Aan de kant van de Posthumalaan/Tillemakade is de gemeente begonnen met de aanleg. Het park verbindt de metrostations Rijnhaven en Wilhelminapier met elkaar. Via die metro ben je snel overal waar je wilt zijn in de stad.

Altijd wel wat te doen

Genieten van het goede leven begint bij een prettige leefomgeving. Met Bay House heeft u die in al haar facetten gevonden. Hier komt alles samen op topniveau. Pal tegenover de populaire Wilhelminapier wordt Bay House op Katendrecht ontwikkeld. Het roemruchte Katendrecht is de locatie voor het te ontwikkelen Rijnhaven District. Een dynamische leefomgeving waar gewoond, gewerkt, gewinkeld en gerecreëerd kan worden.

Bay House
Bay House

Bayhouse ligt op Katendrecht aan de overkant van de Wilhelminapier met uitzicht op de Rijnhaven. Het wordt dé ‘place to be’ in de Maasstad: het Rotterdam Rijnhaven District. Niet alleen vanwege alle hotspots van Katendrecht en de Wilhelminapier, maar ook vanwege het toekomstige Rijnhavenpark. Tussen al dat vertier kun je fantastisch wonen aan het water. Zoals in nieuwbouwproject Bay House. Er zijn nog enkele appartementen te koop in fase 2. Check de projectsite voor het actuele woningaanbod.

Lees meer

Meer informatie

Op de projectsite vind je meer informatie over het actuele aanbod van beschikbare woningen.

Vorig artikel Thuiskomen op Landgoed De Hoven in Park 16Hoven
Volgend artikel Huur fenomenaal uitzicht in De Zalmhaven