Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Bay House, luxe appartementen aan de Rijnhaven

De bouw van Bayhouse is gestart en er zijn nog diverse appartementen beschikbaar.

Eerder dit jaar maakte de gemeente Rotterdam het Masterplan voor de Rijnhaven bekend. Het hoge ambitieniveau dat hieruit blijkt laat zien: het Rotterdam Rijnhaven District wordt dé ‘place to be’. Een bruisende plek om te wonen, winkelen, eten & drinken, werken en te genieten van kunst en cultuur.

Bay House: Concierge Residential Living

Wie van luxe houdt kan in dit district terecht in Bay House: een luxe appartementencomplex van circa 88 koopappartementen en 22 huurappartementen. Bewoners krijgen naast een prachtige woning met buitenruimte en uitzicht op de skyline het gemak van conciërge service.

Bay House biedt zeven verschillende soorten appartementen, te weten: Waterfront Residences, Terraced Residences, Town Residences, Maisonettes, Penthouses, Royal Penthouses en The Box. De oppervlaktematen lopen uiteen van circa 80 m2 tot 1.000 m2. Alle appartementen zijn standaard beschikbaar in Rough (casco opgeleverd) en een ruime selectie hiervan is optioneel in Signature (afgebouwd opgeleverd) beschikbaar. De meerderheid van de appartementen is inmiddels verkocht, maar er is nog een mooie selectie beschikbaar.

Uitzending Business Class

Afgelopen maand vertelden Petra Rutten (Directeur Wonen bij Frame Vastgoed) en Leslie de Ruiter (Christie’s International Real Estate) vanaf de Bay House bouwplaats in het tv-programma Business Class meer over dit bijzondere woonproject. Heb jij deze uitzending gemist? Het item is hier terug te kijken.

 

Meer informatie

Het laatste nieuws omtrent Bay House vind je op deze nieuwspagina. Interesse? Check dan snel de woningzoeker op de website om te zien welke appartementen nog beschikbaar zijn. Naar verwachting worden de appartementen eind 2022 opgeleverd.

Vorig artikel Wat koop je in Rotterdam voor meer dan 435.000 euro?
Volgend artikel Katendrecht: top voor jezelf én je gezin