Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Start verkoop fase 2 van Bay House, luxe appartementen aan de Rijnhaven

Je kunt je nu inschrijven voor de Penthouses en Waterfront Residences van fase 2

Bayhouse ligt op Katendrecht aan de overkant van de Wilhelminapier met uitzicht op de Rijnhaven. Het wordt dé ‘place to be’ in de Maasstad: het Rotterdam Rijnhaven District. Niet alleen vanwege alle hotspots van Katendrecht en de Wilhelminapier, maar ook vanwege het toekomstige Rijnhavenpark. Hier kun je vanaf 2027 genieten van zon, groen, haven en strand. Tussen al dat vertier kun je fantastisch wonen aan het water. Zoals in nieuwbouwproject Bay House. Je kunt je nu inschrijven voor de 88 koopappartementen van Fase 2 tot zondag 27 maart 23:00 uur.

Bay House biedt 88 koopappartementen met oppervlakten van 80 m² tot 1.000 m². Het is mogelijk meerdere eenheden te koppelen. Dit maakt extra royale oppervlakten mogelijk en ook een grote keuzevrijheid van indeling. Alle appartementen op de tweede verdieping beschikken over een plafondhoogte van 3,36 meter. De meeste appartementen zijn georiënteerd op de Rijnhaven. Deze ligging garandeert een fenomenaal uitzicht over het water en de Wilhelminapier. Daarnaast zijn er drie Town Residences met raampartijen die gericht zijn op de daktuin en het zuidwesten.

Op de begane grond, aan de kadezijde, bevinden zich twee imposante entrees. De hoogte van maar liefst meer dan acht meter illustreert de soevereine klasse van wat daarachter wacht. Beide entrees zijn o.a. voorzien van een ruimte voor de conciërge en een lounge. De appartementen zijn aan de galerijzijde voorzien van extra privéruimte op het zuiden.

Penthouses Bay House

Voor de Penthouses in Bay House is de op één na hoogste verdieping gereserveerd. Dit is wonen zonder grenzen. Want grenzeloos mag je de oppervlakten van 235 tot 285 m2 gerust noemen. De oceaan aan daglicht en weldadig brede terrassen van ca. 45m2, door het weidse uitzicht over het water, de wolken en de lichtjes in de verte. Hier sta je letterlijk boven het stedelijk geruis met de mogelijkheid er zo in te duiken. Bay House telt 4 verschillende Penthouses die wachten op iemand die popelt zijn eigen ultieme woonbeleving te verwezenlijken. Vanafprijs ca. 2.600.000 euro.

Waterfront Residences

Bay House biedt 65 Waterfront Residences met adembenemend uitzicht over het water naar de skyline van de Wilhelminapier. Deze appartementen variëren in grootte van ca. 80m2 tot 185m2 en beschikken over een buitenruimte van  ca. 10m2 tot 30m2. Voor de Waterfront Residences op de vierde en negende verdieping bestaat de optie om voor een groter appartement te kiezen: je hebt de mogelijkheid om meerdere appartementen aan elkaar te koppelen. Vanafprijs ca. 595.000 euro

Altijd wel wat te doen

Genieten van het goede leven begint bij een prettige leefomgeving. Met Bay House heeft u die in al haar facetten gevonden. Hier komt alles samen op topniveau. Pal tegenover de populaire Wilhelminapier wordt Bay House op Katendrecht ontwikkeld. Het roemruchte Katendrecht is de locatie voor het te ontwikkelen Rijnhaven District. Een dynamische leefomgeving waar gewoond, gewerkt, gewinkeld en gerecreëerd kan worden.

Meer informatie

De inschrijving staat open van vrijdag 11 maart tot zondag 27 maart, 23.00 uur. De procedure gaat online, via het inschrijfformulier op de site. Op bayhouse.nl vind je ook alle informatie waar je ongetwijfeld nieuwsgierig naar bent.

Je kunt je inschrijven voor meerdere bouwnummers. Op de site vind je ook een overzichtelijk stappenplan. Dat laat zien hoe de procedure ná inschrijving verder loopt

Vorig artikel Thuiskomen op Landgoed De Hoven
Volgend artikel Huur fenomenaal uitzicht in De Zalmhaven