Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Luxe wonen in een multiculturele wijk in het centrum van Rotterdam

Modern, comfortabel en duurzaam wonen in het Oude Westen

Op de hoek van de statige Mathenesserlaan en de ‘s-Gravendijkwal, in de wijk Middelland, vind je het duurzame transformatieproject De Bank en Tuin van Mathenesse. In dit voormalig kantoorgebouw worden maar liefst 62 hoogwaardige woningen gerealiseerd, alle voorzien van een luxe keuken en badkamer, geheel naar smaak in te richten met speciaal ontwikkelde afbouwpakketten. Met de heerlijk groene, gezamenlijke binnentuin waan je je hier in een rustige omgeving op loopafstand van het bruisende stadscentrum. De perfecte combinatie van rust en levendigheid.

De woningen van De Bank en Tuin van Mathenesse

De 62 unieke woningen zijn opgedeeld in een viertal woningtypen; plintwoningen, terraswoningen, appartementen en penthouses. Elk woningtype is afgestemd op jouw behoefte; of je nou op zoek bent naar een wonen-werkplek, een fijne buitenruimte, flexibilteit tot eigen indeling of een spectaculair uitzicht over de stad. De keuze is aan jou! Niet te vergeten is de gezamenlijke binnentuin die voor iedereen toegankelijk is. Tevens zijn de diverse appartementen helemaal naar eigen zeggen in te delen door bijvoorbeeld extra kamers te creëren of een open woonomgeving te realiseren door het weghalen van wanden. Je kunt de woningen bekijken in de Woningfinder op de projectsite.

Een dynamische wijk op een centrale locatie

Gelegen in het Oude Westen bevindt dit project zich in een dynamisch wijk op een centrale locatie in de stad. Deze multiculturele wijk heeft een eigen karakter, is divers en levendig. Kenmerkend zijn de prachtige herenhuizen en de groene singels en lanen. Met het Museumpark en Euromastpark op loop- en fietsafstand, is een cultureel uitje of een wandeling in het park nooit ver weg. Op de Nieuwe Binnenweg vind je verschillende gezellige horeca- en uitgaansgelegenheden en op de West-Kruiskade haal je bij de toko’s allerlei lekkers. Laat je keer op keer verrassen! Tevens vind je op de Nieuwe Binnenweg alle gewenste voorzieningen en is het OV goed bereikbaar met bijvoorbeeld tramhalte Mathenesserlaan om de hoek en het Centraal Station op nog geen 5 minuten fietsen. Een betere locatie kun je je niet wensen.

Meer informatie

Wil je meer weten over de woningen in de Tuin en Bank van Mathenesse? Na je inschrijving op de projectsite blijf je op de hoogte van alle updates omtrent het project.

Vorig artikel Aan de rand van Delfshaven vind je M4H
Volgend artikel Vernieuwde Romeynshof krijgt plek voor circa 200 huur- en koopwoningen