Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

BABEL is groots wonen op de Lloydpier

Ruimte van eengezinswoning in een woontoren

De ruimte en het gevoel van een eengezinswoning en de sfeer van een gemoedelijk buurtje, maar dan in een woontoren. Ontdek nieuwbouwproject BABEL, op de Lloydpier en aan het water in Rotterdam. De gezinsappartementen in BABEL gaan medio dit jaar in verkoop. Dit voorjaar kun je kennis maken met de overige appartementen.

De 24 appartementen in de woontoren bestaan allemaal uit twee woonlagen. Rondom het gebouw loopt een straat omhoog. Deze collectieve buitenruimte grenst aan de privé-terrassen en is een geweldige plek voor je kinderen om buiten te spelen en om je buren te ontmoeten. Hier woon je dus niet aan een horizontale, maar aan een verticale woonstraat! Ideaal voor gezinnen en iedereen die (meer) ruimte zoekt in de stad.

BABEL in Delfshaven

Nieuw Rotterdams icoon

Met dit unieke woonconcept aan de Lloydpier op fietsafstand van het bruisende centrum krijgt Rotterdam er een nieuw icoon bij. Het stoere, bijna 40 meter hoge gebouw met zijn gevels van baksteen en glas past perfect in de setting. De Lloydpier is immers onderdeel van het Lloydkwartier, een voormalig havengebied dat in de afgelopen jaren in een nieuwe stadswijk aan het water is veranderd. De aanwezigheid van creatieve bedrijven, horeca, een supermarkt en een basisschool maakt het tot een aantrekkelijk woongebied.

Schitterend uitzicht

Verspreid over 12 verdiepingen worden 24 gezinsappartementen gerealiseerd, in grootte variërend van ca. 90 tot 145 m². De begane grond appartementen hebben een entree op straatniveau, de andere appartementen zijn bereikbaar met de lift. Zowel vanuit je woning als je privé-buitenruimte geniet je in BABEL van een schitterend uitzicht over het water van de Maas, de Schiehaven of een deel van de skyline.

Interieurbeeld van BABEL

Meer informatie

De woonoppervlaktes van de 24 woningen variëren van circa 90 tot zo’n 145 vierkante meter. Alle appartementen zijn tweelaags, op de eerste woonlaag bepaal jij zelf de plek van de keuken en de woonkamer. Op de tweede laag beschikken nagenoeg alle appartementen over drie slaapkamers. In het online magazine maak je nu alvast kennis met de plannen voor BABEL, hierin zijn oa. de eerste 3 plattegronden getoond. Voor de zomer is er meer informatie beschikbaar over de overige woningtypes op www.woneninbabel.nl.

De start verkoop wordt medio 2018 verwacht. Koopsomindicatie vanaf € 360.000 v.o.n. inclusief parkeren.

Vorig artikel Lekker los in het Lloydkwartier
Volgend artikel Rotterdam West is in beweging
Wonen in Rotterdam maakt gebruik van cookies. Bij het bezoeken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.