Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Appartementen en stadswoningen in nieuwbouwproject Alex in het Lage Land

Start verkoop in het eerste kwartaal van 2021

In nieuwbouwproject Alex worden 101 twee- en driekamerappartementen van circa 50 m2 tot 65 m2 en 8 unieke stadswoningen van circa 74 m2 tot 85 m2 gerealiseerd. De woningen zijn beschikbaar vanaf € 199.500,- t/m € 375.000,- v.o.n. inclusief complete keuken en sanitair.

Wonen in het Lage Land in Prins Alexander

Zie jij jezelf wonen in een betaalbare stadswoning of gelijkvloers appartement in Het Lage Land in Prins Alexander? In een gebied dat de aankomende jaren een indrukwekkende ontwikkeling staat te wachten met een variatie aan woon-, werk-, shop- én vrijetijdsfuncties? Dan ben je bij Alex aan het juiste adres.

I’m Alex, your new (best) friend in town!

Alex Living

Met Alex kun je alle kanten op

Alex staat midden in het leven en nodigt uit tot spontane ontmoetingen. Verschillende leefstijlen komen hier bij elkaar. Alex heeft de perfecte woningen voor starters of singles, maar is ook een heerlijke plek voor 50- en 60-plussers. Een thuis waar je dankzij de centrale ligging alle kanten op kunt. Ga wandelend naar het winkelcentrum het Lage Land voor de dagelijkse boodschappen of de Alexandrium Megastores. Of pak de trein, bus, metro of een van de uitvalswegen in de buurt voor andere bestemmingen. Bovendien sta je in no time in het bruisende stadsleven of kom je juist op adem in het vele groen van de omgeving. Net waar jij zin in hebt; kies uit het Kralingse Bos, het Lage Bergse Bos of de Zevenhuizerplas.

Leef met Alex

Alex is een nieuw gebouw dat elke leeftijd maximaal woongenot biedt. Lange (werk)dag of simpelweg toe aan een rustmoment? Plof neer in de unieke daktuin en geniet van het zonnetje en de groene omgeving. Thuiskomen was nog nooit zo makkelijk dankzij de overdekte garage voor zowel auto als fiets. Je bent zo thuis: trek die schoenen uit, schenk een wijntje in en neem even jouw moment met de skyline van Rotterdam als uitzicht.

Meer informatie

Nieuwsgierig en kun je niet wachten? De verwachting is dat de verkoop in het eerste kwartaal van 2021 plaatsvindt en dat er na de zomer van 2021 wordt begonnen met de eerste bouwwerkzaamheden. Kijk voor meer informatie op de website .

Vorig artikel De vijf hoogtepunten van Het Lage Land
Volgend artikel Ontdek de beweging binnen Oosterflank