Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Haal het maximale uit het bruisende stadsleven aan N° 75 Coolsingel

Luxe appartementen en penthouses aan de Coolsingel.

N° 75 Coolsingel is een nieuwbouwproject waarmee op een unieke locatie 114 topappartementen worden gerealiseerd. 58 luxe koopwoningen voor mensen die zich willen omringen met iconische architectuur, luxe winkels, kleine boetiekjes en alle soorten van vermaak. Voor mensen die weten welke rijkdommen de dynamiek van de stad te bieden heeft. Voor mensen die intens willen leven.

De Coolsingel is misschien wel de bekendste plek van Rotterdam. En er wordt hard aan gewerkt om het ook de mooiste plek van de stad te maken. Want in 2018 is een start gemaakt met de totale make-over die de Coolsingel transformeert tot de Rotterdamse Fifth Avenue.

De ingrijpende metamorfose geeft de Coolsingel weer de allure die het verdient. De bestaande monumentale gebouwen krijgen hun grandeur weer terug en wat nu een doorgangsweg is, wordt een prachtig promenadegebied. En er wordt ruimte gemaakt voor indrukwekkende, nieuwe architectuur.

Meer informatie

Gaat jouw hart sneller kloppen en wil je geïnformeerd worden als de verkoop van N° 75 Coolsingel van start gaat? Schrijf je dan op de projectsite in voor de nieuwsbrief en je ontvangt te zijner tijd bericht! Naar verwachting start de verkoop in het voorjaar van 2023.

Vorig artikel Bay House biedt adembenemend uitzicht over skyline van Rotterdam
Volgend artikel Rust en ontspanning in het Stadscentrum