Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Vier toffe stadswoningen in het Oude Noorden nu in verkoop

Vier lagen, architectuur die met z’n detaillering vertrouwd aanvoelt in de wijk.

The place to be: De Wolstraat – 32NoordHet is de plek waar de Rotterdamse charme van vroeger op elke hoek van de straat te vinden is, met z’n ligging tegen de Rotte aan als extra pluspunt. Je zou er maar wonen en dat al in het tweede kwartaal van 2024! 32Noord is een kleinschalig nieuwbouwproject aan de Wolstraat, met vier koopwoningen, dertien huur- eengezinswoningen en vijftien huur- appartementen.

Stadswoningen 32Noord
Deze ruime stadswoningen met maar liefst 142m2 woonoppervlakte worden standaard opgeleverd met 4 slaapkamers, 2 op zowel de eerste als de tweede verdieping. Met de optie om de hoogste woonlaag zelf in te delen kun je er ook 5 van maken. Of zelfs 6. Een complete badkamer is part of the deal in 32Noord. Ook een stadstuin ontbreekt niet. Die komt uit op het Wolpark, dus eigenlijk voelt je tuin veel groter aan.
De nieuwbouw van 32Noord is duurzaam van opzet. Je bent aangesloten op het stadsverwarmingsnet. En maak je geen zorgen over het parkeren van je auto: bij de woning koop je een plek in de parkeergarage om de hoek. Voor je fiets en wat tuingereedschap is er de berging in de achtertuin. Mét achterom.

The place to be: het Oude Noorden!

Kijk eens goed op de kaart van Rotterdam: als je érgens leuk woont is het hier. Het Oude Noorden is samen met de Agniesebuurt herondekt. Het is de verleiding van onbekende restaurantjes, de boost van kleurrijke winkels en de update van jonge ondernemers, met de Rotte als rustig stromende slagader dichtbij.

Voor je dagelijkse boodschappen heb je de bekende supermarkten in de wijk. Fietsend langs het water sta je in 5 minuten in hartje centrum. Hartje stad, met alle hotspots die Rotterdam tot de leukste stad van het land maken. En via de Zaagmolenstraat en de Bergweg is een vlotte ontsluiting richting A20 gegarandeerd.

De verkoop is gestart!

De 4 koopwoningen aan de Wolstraat, met ligging tegen de Rotte, zijn in verkoop. Dit zijn woningen met circa 142 m² woonoppervlakte, 4 of 5 slaapkamers, 1 of 2 badkamers en een stadstuin van circa 25 m² met berging. Inschrijven kan t/m maandag 17 april 2023 om 10.00 uur via: www.wonenin32noord.nl.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen over 32Noord? Neem dan ook een kijkje op de website van de makelaar.

32Noord
32Noord

De plek waar de Rotterdamse charme van vroeger op elke hoek van de straat te vinden is. Met z’n ligging tegen de Rotte aan als extra pluspunt.

Lees meer
Vorig artikel ‘Nergens anders vond ik zó’n leuke plek om te wonen’
Volgend artikel ‘Een koper die goed voorbereid is, komt er makkelijker tussen’