Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

3-Laags (gezins) wonen dat kan alleen in ‘M!

Wonen in een City House op hoogte midden in de stad

Een nieuw City House op hoogte midden in de stad achter de Witte de Withstraat, dat kan! In de Maasbode aan de William Boothlaan, op de hoek van de Schiedamse Vest en de Schiedamsesingel, komen 39 City Houses. De 3-laagse (gezins)woningen komen niet naast elkaar! Nee, deze zijn anders en uniek, nog nooit eerder in de wereld gerealiseerd! Wat maakt het uniek? De herenhuizen worden boven elkaar gestapeld aan binnenstraten op hoogte.

De entree van jouw City House ligt aan één van de binnenstraten van het gebouw. Hier voelt het als buiten en heb je contact met de stad, maar je ervaart hier ook de beslotenheid van je eigen straat. Met de lift bereik je jouw City House op één van de verdiepingen. De woning is verdeeld over 3 woonlagen waarbij je vanaf elke verdieping een adembenemend uitzicht hebt over Rotterdam. Via grote glazen schuifdeuren loop je zo naar buiten. De spectaculaire woonbeleving ervaar je hier vanuit je loungeset op het terras. Met een wijntje in de hand geniet je van het uitzicht over de stad. Hoe je deze woonbeleving straks gaat ervaren, zie je in deze video.

ZIE JE ‘M WEL ZITTEN?

Wil jij als eerste in dit unieke woonconcept wonen met het gezin? Meld je dan snel aan bij het woningtype City House. Of misschien is een exclusieve City Villa op hoogte wat voor jou? Binnen in de City Villa met 3 woonlagen heb je volop de ruimte. De villa’s tellen maar liefst 203 m2 aan woonoppervlakte.  De mogelijkheden in de ruimte tussen de slaapkamers zijn hier ook eindeloos en vul je naar eigen inzicht in. Hier krijgt exclusief wonen een nieuwe dimensie. Mocht je toch meer op zoek zijn naar een gelijkvloers appartement, meld je dan aan voor één van de appartementen!

Vorig artikel “Hoe dichter bij de Bijenkorf ik woon, hoe beter!”
Volgend artikel “Rotterdam is heel geschikt om met kinderen te wonen”