Wonen in Rotterdam
Nederlands English

Filter voorkeuren

Bouwfase

Huren

Kopen

Deelgebied

Nieuwbouwprojecten Rotterdam

Op bovenstaande kaart zie je alle nieuwbouwontwikkelingen in gemeente Rotterdam. Van nu en in de toekomst. Door op de kaart te klikken, kun je inzoomen op deelgebieden, wijken en projecten. Als je inzoomt, geven de kleuren aan in welke fase een project zit. Van in studie, in voorbereiding, in aanbouw tot in verhuur / verkoop.

Uitgelichte projecten

Wielewaal
Wielewaal

De wijk De Wielewaal in Charlois is er een met karakter. De architectuur in de Wielewaal oogt vriendelijk, open en uitnodigend. Heel herkenbaar aan de karakteristieke dakvorm met de ronding onderaan en zonnepanelen in de nok. De gekleurde voordeuren, de gevels vol rozen of blauwe regen en de lage haagjes met het tuinhek. BPD bouwt in de Wielewaal ruime huizen met een tuin in een groene en kleurrijke omgeving, waar buren betrokken zijn bij de buurt. Naast koopwoningen is er ook ruimte voor sociale huurwoningen én middeldure huurwoningen. De huurwoningen uit de eerste fases zijn inmiddels allemaal vergeven. De komende jaren komen er nog meer huur- en koopwoningen beschikbaar.

Lees meer
Odeon
Odeon

Op de locatie Odeon in de Gouvernestraat komt een nieuw gebouw met daarin 113 huurwoningen voor verschillende huishoudens en inkomens. Het oude Odeon is inmiddels gesloopt en daarvoor in de plaats komt een nieuw woongebouw. Daarin komen 113 nieuwe huurwoningen voor gezinnen, jongeren, alleenstaanden en ouderen, een bedrijfsruimte, een kinderdagverblijf en een ontmoetingsplaats.

Lees meer
Katendrecht Wigblok
Katendrecht Wigblok

Lees meer