Wonen in Rotterdam
Nederlands English

Filter voorkeuren

Bouwfase

Huren

Kopen

Deelgebied

Nieuwbouwprojecten Rotterdam

Op bovenstaande kaart zie je alle nieuwbouwontwikkelingen in gemeente Rotterdam. Van nu en in de toekomst. Door op de kaart te klikken, kun je inzoomen op deelgebieden, wijken en projecten. Als je inzoomt, geven de kleuren aan in welke fase een project zit. Van in studie, in voorbereiding, in aanbouw tot in verhuur / verkoop.

Uitgelichte projecten

De Sax
De Sax

Over een aantal jaren zal De Sax de skyline van Rotterdam verrijken. Met zijn twee woontorens op de Kop van Zuid, die met elkaar verbonden worden door een “balk” met daarin ruime, zwevende appartementen, wordt De Sax een echte blikvanger. De initiatiefnemers zijn BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling én Synchroon. Van veraf is De Sax een statement; van dichtbij is de inrichting van het gebouw gefocust op de connectie tussen mensen. Dit vind je terug in de 912 koop- en (midden)huurappartementen, horeca en winkels op straatniveau én in de gemeenschappelijke daktuinen en woonkamers in het gebouw.

Lees meer
Carnisse Poort
Carnisse Poort

Carnisse Poort is de nieuwe verbinding naar het Hart van Zuid. Hier komen straks circa 55 duurzame, nieuwbouw koopwoningen voor bewoners in verschillende levensfasen. Met de bouw van de nieuwe woningen komt er een directe verbinding tussen de wijk Carnisse en het bruisende Hart van Zuid. Hierdoor kunnen bewoners van Carnisse makkelijker gebruikmaken van alle voorzieningen die Hart van Zuid te bieden heeft.

Lees meer
Wonen in Reijsendaal
Wonen in Reijsendaal

Het project Wonen in Reijsendaal in Park 16Hoven bestaat in totaal uit 85 woningen, welke zijn onderverdeeld in 50 woningen en appartementen in fase 1 en 35 woningen in fase 2. Alle 85 woningen en appartementen uit beide fases zijn reeds uitverkocht!

Lees meer