Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Woonbeurs 2024: Tour de Maquette = vol

WTC Rotterdam, meeting point bij Wonen in Rotterdam stand, 13:00-14:00 uur

Zoals vorig jaar is de Tour de Maquette ook dit jaar weer aanwezig op de Woonbeurs in Rotterdam, voor iedereen die meer wil weten over de 8 grote stadsprojecten in Rotterdam.

Rotterdam is een stad waar iedereen welkom is en waar bijzondere ideeën worden aangemoedigd om de stad een nog betere plek te maken om te wonen, werken en leven. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de acht Stadsprojecten, zoals de Rijnhaven, Hofplein en Hofbogenpark, die de komende tijd worden aangepakt. Van al deze Stadsprojecten staat er een maquette in het Timmerhuis (op 5 minuten lopen van de Woonbeurs).

Helaas zijn de twee tijden volledig volgeboekt en is inschrijven niet meer mogelijk.

Woonbeurs Rotterdam Hans Tak

Op 16 maart organiseren we een speciale rondleiding langs deze maquettes: Tour de Maquette. Onze enthousiaste projectleiders zullen in 20 minuten een toelichting geven per maquette. Er zijn maximaal 40 plekken, dus meld je snel aan! Verzamelen om 12:45 uur bij de stand van Wonen in Rotterdam vlak achter de entree.

Tussen 13:00 en 14:00 uur en van 15:00 tot 16:00 uur kun je mee naar het Timmerhuis, waar je een kijkje krijgt in het leven in de stad en de plannen die er zijn.