Wonen in Rotterdam
Nederlands English

Contact

Rotterdam is een wereldse woonstad. Met woningen in de wolken, aan het water of bij het weiland. In rustige buurten met veel groen, in gevarieerde stadswijken vol leven én in de bruisende binnenstad. Het is een stad met zo veel verschillende woonmilieus dat iedereen er kan aarden. Welke leefstijl, leeftijd of culturele achtergrond iemand ook heeft.

Wonen in Rotterdam is een samenwerkingsverband van gemeente Rotterdam en ontwikkelaars, woningcorporaties, makelaars, beleggers en bouwbedrijven die actief zijn op de Rotterdamse woningmarkt.

We helpen jou als huizenzoeker om jouw nieuwe thuis in Rotterdam te vinden. We zijn er voor je in elke stap van je zoektocht naar een nieuwe koop- of huurwoning, zelfbouwkavel of klusproject. Met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten, bewonersverhalen, informatie over Rotterdamse wijken en tips over bijvoorbeeld financiën, subsidies of duurzame woonoplossingen. Er is voor iedereen wat. Of je nu gaat studeren, je eerste huis koopt, een huis zoekt voor je gezin of weer terug wilt keren naar de Maasstad.

Contact met Wonen in Rotterdam
Wil je ons iets vragen? Stel ze via onze socials of via het contactformulier hieronder. Hoe meer jij ons vraagt, hoe beter wij woningzoekenden in Rotterdam kunnen helpen.

  De HeerMevrouw
  ParticulierZakelijk

  Informatie

  Adres

  Gemeente Rotterdam
  Postbus 6575
  3002 AN Rotterdam

  Wonen in Rotterdam maakt gebruik van cookies. Bij het bezoeken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.