Wonen in de sfeer van het echte Kralingen

Appartementen in een van de meest geliefde wijken van Rotterdam

van_kralingen_5.jpg van_kralingen_8.jpg van_kralingen_6.jpg van_kralingen_7.jpg


Sfeer en historie kenmerken de Rotterdamse wijk Kralingen. Daarom wordt bij wooncomplex Van Kralingen, dat aan de Lusthofstraat komt, zo veel aandacht besteed aan de harmonie met de fraaie architectuur in de omgeving. De verkoop is volop bezig. Als alles volgens plan verloopt, is de oplevering vanaf begin 2014.


Van Kralingen krijgt 169 appartementen, variërend van 86 tot 188 vierkante meter woonoppervlakte. In Van Kralingen combineert u eigentijds wooncomfort met het authentieke decor van een wijk met historie. De vormgeving van het gebouw is ingetogen en ademt de kwaliteit die u op zo veel plekken in de wijk aantreft. Ook de binnentuin die het gebouw krijgt, draagt bij aan je woongenot. Die tuin wordt met zo’n 3.000 vierkante meter een fraaie groene oase. Het complex doet zijn naam eer aan: in Van Kralingen heerst de sfeer ‘van Kralingen’.

Keuken, sanitair, balkon en parkeerplek
U kunt kiezen uit verschillende woningtypen. Elk appartement is inclusief luxe keuken, luxe sanitair en een overdekte parkeerplaats. Ook beschikt u over een balkon of, als u een penthouse koopt, over een dakterras. Afhankelijk van de ligging, kijkt u uit over de skyline van Rotterdam, de Kralingse Plas of de gezellige Lusthofstraat. Onderin het complex komen diverse winkels, waaronder een vestiging van Albert Heijn. U heeft uw dagelijkse boodschappen dus altijd binnen handbereik. Uitgebreider winkelen doet u eveneens in uw eigen straat. Verder liggen de Kralingse Plas en het Kralingse Bos dichtbij. Ook de grote centrumvoorzieningen van Rotterdam, zoals winkels, restaurants en theaters, zijn nooit ver weg. De prijzen beginnen bij 198.000 euro (v.o.n.), inclusief parkeerplaats en eigen buitenruimte. 

Koop op zeker garantie

Extra aantrekkelijk: de koop op zeker garantie. U koopt met een overbruggingsgarantie of no-risk clausule. 
|